- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ott én is néztem, csodálkoztam is, hogy nincs....
Igen mondjuk a 7 az már nem 10, de azért a 7 is elég combos egy kifutott játékért... Tizet meg elvből nem adok érte, nem azért, mert lehet játszani kitörttel is, de komolyan, mert ha most választanom kellene, hogy adok érte tizet vagy soha többet nem játszhatok vele én akkor se adnék érte ennyit. Lehet, hogy skót származású a családfám, de egyszerűen egy játékprogram ár-érték arányban nekem nem ér tízezer forintot. Egyik se. Alapból nem értem egyébként ezt a beárazást itthon, sokkal nagyobb profitot hozna, ha mondjuk négyezer lenne a legdrágább. Ez úgy biztos, mint ahogy itt ülök, mert ahelyett hogy valaki havi tizest fizet a a korlátlan több megás szélessávért (mint én) megvenné eredetiben a szoftvereket amiket letölt a dc-ről meg a torrent lapokról (mint én). De amíg 10 rugesz egy gáma, addig ez így nagyon megéri nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged