Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem ez nem kempelés, a kempelés tényleg az amikor beállsz egy helyre és várod sült galambot. Az ilyenek az életre is alkalmatlan kis nyomorultak.
De tegnap shroudot is láttam hogy körbe körbe futkározott GW-on, egy házban/ház körül mert védett. -
Acheron
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én tegnap csaptam bele a multiba, kb kétszer bedobta ezt a pályát is, azt sajnos nem jegyeztem meg, melyik módban.
Amit írsz, az szerintem sokkal inkább területvédelem, mint kempelés, bár biztosan van, aki erre is azt mondja. Vannak módok, ahol én is használom a módszert - sokkal jobban fekszik, mint a fel - le rohangálás, vagy akár az egy helyben fekve ellenfél várás.
A játék során akadással nem találkoztam (PC), hála az égnek, kemperekkel viszont tényleg sokkal (a legjobb az a srác volt, aki egy 1x1 méteres szobácskában ácsorgott, és mindenkit lelőtt, aki elment az ajtó előtt
. Milyen izgalmas játéka lehetett...
)
Mindegy is, majd kikopnak.
Ma este még finomhangolnom kell a multihoz a billentyűket, egeret, remélem ez segít kicsit, tegnap még inkább engem lőttek, mint én lőttem, bár azért volt pár pluszos meccs is.
Btw: Az Armory - ban megtaláltam az XRK fegyvereket, de még nem fértem hozzá (sokat mondjuk nem próbálgattam, inkább játszottam) ennek van valami trükkje? Ugyanígy, az Operator Editionhoz járó plusz Operator skinek mikor, hogyan érhetők el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Milyen izgalmas játéka lehetett...
)