- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segítség kellene egy feladat megoldására.
Mátrix kiírása!
Olyan porogramot kell készíteni.mely a képernyő 21 sorszor 21 oszlopos területén csillagkarakter felhasználásával megjelentet:
1, Egy keresztet a 11.sor és 11.oszlop feltöltésével
2, A főátlót ( bal felső sorokból a jobb alsóba menőt)
3, A mellékátlót (a másik átlót)
4, Egyszerre mindkét átlót, azaz egy x-et
Kezdőként Számomra ez teljesen érthetetlen. Valaki aki jártasabb ezen a területen, ötlete.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
Nem találtam semmi értelmes könyvet, leírást ami érthetően magyarázná a c-programozás alapjait. Mindegyik általam olvasott forrás eléggé számomra érthetetlenül fogalmaz. Tud valaki valami általa is használt könyvet, irományt ajánlani ezen a területen? Alap c- olvasmányra gondolok.
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #5086 üzenetére
Én pl a különböző parancsokra értem. printf-Console.WriteLine-stb.. ezekre értem, hogy nem ugyanaz, vagy igen? Meg nem tudom miért a C.B-ot erőltetik, amikor a V.S-is ingyenes.
-
törölt tag
Sziasztok.
Jelentkeztem egy programozói suliba, ahol a c-kezdő nyelvhez a CodeBlocksot ajánlják. Idáig én a Visual Studioval gyakoroltam, a C#-pot. Akkor ezekszerint kezdhetek előről mindent? Újra elkezdeni tanulni a különböző parancsokat stb? -
törölt tag
Sziasztok.
Letöltöttem a Visual Studio 2012-tőt. Olyan kérdésem lenne, hogyan tudom beállítani így:A Visual Studio elindításakor tegyük a következőt:
1. Tools menü -> Settings
2. A Basic Settings helyett válasszuk az Expert Settings beállítást!
Nem találom, hol tudom beállítani. Nekem tools menü-options van, viszont itt nem található ez a beállítás.
Reiter István
C# programozás
lépésről lépésre , ennek a könyvnek az alapján szeretném kipróbálni. Igaz itt 2010-programot használ, lehet hogy csak abban kell?
Remélem valamennyire érthető voltam, köszi a segítséget. -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek az infót.
-
törölt tag
Nagy különbség van a Code Blocks és a Visual Studio között, programozást tekintve? Vagy a mit mondjuk a visuallal elkészítenek, az lehetséges code blockkal is?
-
törölt tag
Sziasztok.
Code Blocks programot kezdtem használni. Abban kérnék segítséget, hogyan lehet az elkészült program futatását jelző ablakban megjelenő szöveg nagyitását megoldani? Mert eléggé picik valamiért, és ezáltal olvashatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Asztalos klub
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest