- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
Szaisztok!
Lenne egy .txt fájl,amiben soronként vannak adatok(több ezer sorban).Ezeket az adatokat kellene feldolgozni.
Úgy gondoltam,hogy majd az fgets-el kiszedem soronként az adatokat,ezt beteszem egy tömbbe(ebbe mindig csak az aktuális sor adatai vannak),és utána,ezt besteszem egy másik tömbbe(ide gyűjtöm soronként az adatokat,egy nagy vektor lesz) ,tehát mindegyik soron végig megyek,és az összes adatot egy vektorba teszem.Majd ezen a vektoron végzem el a feldolgozást.De ne makar összejönni,az fgets,csak az utolsó sorral dolgozik.
Próbáltam for ciklusba rakni,de így sem akar összejönni.Hogyan tudnám megoldani,hogy soronként megyek?Vagy lehet az egész elgondolás rossz?
Köszönöm a helpet.
a Próbálkozás egy részlete:while(!feof(filep)){
if (feof(filep)) break;for(i=0;i!='\n';i++){
fgets(sor,1000,filep);
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest