Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
Szaisztok!
Lenne egy .txt fájl,amiben soronként vannak adatok(több ezer sorban).Ezeket az adatokat kellene feldolgozni.
Úgy gondoltam,hogy majd az fgets-el kiszedem soronként az adatokat,ezt beteszem egy tömbbe(ebbe mindig csak az aktuális sor adatai vannak),és utána,ezt besteszem egy másik tömbbe(ide gyűjtöm soronként az adatokat,egy nagy vektor lesz) ,tehát mindegyik soron végig megyek,és az összes adatot egy vektorba teszem.Majd ezen a vektoron végzem el a feldolgozást.De ne makar összejönni,az fgets,csak az utolsó sorral dolgozik.
Próbáltam for ciklusba rakni,de így sem akar összejönni.Hogyan tudnám megoldani,hogy soronként megyek?Vagy lehet az egész elgondolás rossz?
Köszönöm a helpet.
a Próbálkozás egy részlete:while(!feof(filep)){
if (feof(filep)) break;for(i=0;i!='\n';i++){
fgets(sor,1000,filep);
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- iPhone topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TP-LINK routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest