- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszi a segítséget neked is és EQMontoyanak is, a dinamikus tömböt csak azért raktam bele, mert gyakorlaton is ez volt és nem volt erre vonatkozó instrukció, hogy kell-e vagy nem, de közben mástól is megkaptam javaslatban, hogy inkább nem kéne
.
A kommentezésen gondolkoztam hogy kiszedem, mert tényleg zavaró lehet, de valahogy nem volt már erőm egyesével törölgetni, mert komment + "dokumentációval" (pár sor txt-be) kell majd leadnom és inkább írtam párhuzamosan, most viszont kiszedtem(egyébként pte).
Megcsináltam azokat, amiket mondtatok(legalábbis remélem, hogy pontosan azokat), viszont még mindig lefagy valamiért futás után és nem is adja hozzá a sort (ugyan azt a tömböt kapom vissza a művelet után). A codeblocks most nem dob semmilyen hibaüzenetet fordítás alatt. Kiírattam futás közben és elvileg megcsinálja a másolást ott ahol kell, a 4 sorban viszont kiíratáskor ez már nem látszik. main.cpp Matrix.h Matrix.cpp
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged