- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszi a segítséget neked is és EQMontoyanak is, a dinamikus tömböt csak azért raktam bele, mert gyakorlaton is ez volt és nem volt erre vonatkozó instrukció, hogy kell-e vagy nem, de közben mástól is megkaptam javaslatban, hogy inkább nem kéne
.
A kommentezésen gondolkoztam hogy kiszedem, mert tényleg zavaró lehet, de valahogy nem volt már erőm egyesével törölgetni, mert komment + "dokumentációval" (pár sor txt-be) kell majd leadnom és inkább írtam párhuzamosan, most viszont kiszedtem(egyébként pte).
Megcsináltam azokat, amiket mondtatok(legalábbis remélem, hogy pontosan azokat), viszont még mindig lefagy valamiért futás után és nem is adja hozzá a sort (ugyan azt a tömböt kapom vissza a művelet után). A codeblocks most nem dob semmilyen hibaüzenetet fordítás alatt. Kiírattam futás közben és elvileg megcsinálja a másolást ott ahol kell, a 4 sorban viszont kiíratáskor ez már nem látszik. main.cpp Matrix.h Matrix.cpp
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest