- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszi a segítséget neked is és EQMontoyanak is, a dinamikus tömböt csak azért raktam bele, mert gyakorlaton is ez volt és nem volt erre vonatkozó instrukció, hogy kell-e vagy nem, de közben mástól is megkaptam javaslatban, hogy inkább nem kéne
.
A kommentezésen gondolkoztam hogy kiszedem, mert tényleg zavaró lehet, de valahogy nem volt már erőm egyesével törölgetni, mert komment + "dokumentációval" (pár sor txt-be) kell majd leadnom és inkább írtam párhuzamosan, most viszont kiszedtem(egyébként pte).
Megcsináltam azokat, amiket mondtatok(legalábbis remélem, hogy pontosan azokat), viszont még mindig lefagy valamiért futás után és nem is adja hozzá a sort (ugyan azt a tömböt kapom vissza a művelet után). A codeblocks most nem dob semmilyen hibaüzenetet fordítás alatt. Kiírattam futás közben és elvileg megcsinálja a másolást ott ahol kell, a 4 sorban viszont kiíratáskor ez már nem látszik. main.cpp Matrix.h Matrix.cpp
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest