Hirdetés
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Na így már lefordult, viszont el is szállt szegmentálási hibával
az első mátrix első sorát jól kiírta, aztán kb. beterítette a konzolt a memóriaszemét, meg a sok 0
De mivel már a mátrix elemeinek kiíratásánál elszállt, legalább az sanszos, hogy a konstruktorban csesztem el valamit. Majd holnap (ma) délelőtt átnézem alaposan a kódot.Hát igen, van egy kis kilométer-hiányom C++-ban
az látszik. Kb. 2-3 órát programozgattam szemeszter kezdete óta, elvették az időm a többi tárgyak 
"A C-s tömbök azért elég rémisztően néznek ki, meg a félig magyar metódus- és változónevek is."
Nem vagyok nagy operator overloading-császár, de gyanús hogy abban sem szoktak vezérlési szerkezeteket használni
Nyilván nem a legjobb a kód stílusa, most csak az lenne a lényeg, hogy működő legyen a kód, leadhassam, aztán készülhessek a C++ gyakvizsgára. Akkor már lesz is időm leülni rendesen programozni...Ja, és köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
az első mátrix első sorát jól kiírta, aztán kb. beterítette a konzolt a memóriaszemét, meg a sok 0