Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Na így már lefordult, viszont el is szállt szegmentálási hibával
az első mátrix első sorát jól kiírta, aztán kb. beterítette a konzolt a memóriaszemét, meg a sok 0
De mivel már a mátrix elemeinek kiíratásánál elszállt, legalább az sanszos, hogy a konstruktorban csesztem el valamit. Majd holnap (ma) délelőtt átnézem alaposan a kódot.
Hát igen, van egy kis kilométer-hiányom C++-ban
az látszik. Kb. 2-3 órát programozgattam szemeszter kezdete óta, elvették az időm a többi tárgyak
"A C-s tömbök azért elég rémisztően néznek ki, meg a félig magyar metódus- és változónevek is."
Nem vagyok nagy operator overloading-császár, de gyanús hogy abban sem szoktak vezérlési szerkezeteket használni
Nyilván nem a legjobb a kód stílusa, most csak az lenne a lényeg, hogy működő legyen a kód, leadhassam, aztán készülhessek a C++ gyakvizsgára. Akkor már lesz is időm leülni rendesen programozni...
Ja, és köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest