Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #2948 üzenetére
Félreértetted (vagy félre akartad érteni). Egyáltalán nem utasítom el funkcionális dekompozíciót, természetesen én is használok fv.-eket. Én a kérdésre válaszoltam, és nem jutott jobb példa eszembe, mint a lineáris keresés (és őszintén szólva most sem. Mondj egy példát, ahol a for ciklus break kombo helyénvaló, és az nem a lineáris keresés!). Magam részéről így csinálnám meg, de lehetőleg break nélkül a ciklusfeltételbe építve. Van azonban olyan eset, amikor nem lehet a ciklusfeltételbe beépíteni, ekkor használható a break (fv. hívás helyett is). Egyébként mint kiderült, a kérdező is a lineáris keresésre gondolt. Egy kezdőnek meg azzal sem kell tömni az agyát, hogy mindenáron túl általános sablonos c++ megoldást válasszon, és a hatékonyságot is illik szem előtt tartani. Erről írt Linus is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest