Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
Hirdetés
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Folyatódik a Bleach: Rebirth of Soul karaktereinek bemutatója
gp A legutóbbi videónak a középponjtában Rangiku Matsumoto áll.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
válasz Donki Hóte #108 üzenetére
Én pár hónapja vettem egy új Toyotát, előtte Opelem volt, meg azelőtt is. Mindegyiket újként hoztam el a szalonból. Egyikkel se volt semmi gondom, de a jelenlegi motorkínálatból a Toyotáé (2L hybrid, 200LE) a legértelmesebb (már aki nem soktízmillióban gondolkodik). A fogyasztása vmi eszméletlen jó. A vezetéstámogató rendszerei eléggé kiforrottak, nem szoktam kikapcsolni semmit ezekből. Az én meglátásom szerint ezek azért vannak, hogy az apró figyelmetlenségeket kiküszöböljék, ami nem feltétlenül a sofőr hibája, pl. ha vki kikanyarodik eléd, vagy kitolja az autóját a parkolóból akkor megvéd attól, hogy telibeverd. A sávtartó szolíd pittyenéssel jelzi, hogy átlépted a felezőt, vagy a jobb oldali vonalat, illetve próbálja a sávban tartani az autót, ha nem két ujjal kormányzol akkor nem fogja kitépni a kezedből a kormányt. Illetve ha nem érzi, hogy rendesen fogod és időnként belenyúlsz a kormányzásba akkor először figyelmeztet, azután ki is kapcsolja az aut kormányzást. Ehhez kapcsolódóan ha nem kormányzol és a fejed lebillen (rosszullét miatt vagy mert elalszol), akkor a sávban megállítja az autót, előtte persze próbál hangjelzéssel felébreszteni, ezt még soha nem próbáltam . A "hirtelen" felbukkanó párhuzamosan parkoló, az útra félig kilógó autóktól megijed az elektronika és lassít, de olyat, hogy a körforgalomnál besatuzna még soha nem tapasztaltam. A táblafelismerő is jól működik, az egyetlen problémája, hogy ha nincs korlátozás feloldó tábla, akkor a műszerfalon ottmarad a figyelmeztetés, hogy pl. gyorsabban mész, de ez inkább a magyar sajátosságok miatt van, és tévesen az autópálya melletti kihajtósáv sebességkorlátozó tábláját is meglátja időnként.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj és szűrő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- iPhone-t használók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506LH 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU Monitor
- Kedvező ár! HP 640 G1 laptop (14HD+/I5-G4/4GB/500GB/Magyar) - 1 év garancia
- Kedvező ár! HP 430 érintőképernyős laptop (13Touch/intel/8GB/500GB) - 1 év garancia
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RX 6800 16GB GDDR6 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen