Aktív témák

• ladybug
    őstag

Korán akartunk kelni, hogy mire a barátaink ideérnek, készen legyünk pár dologgal.

Első: takarítás -> 7-kor keltett minket Réka. (Még szerencse, mert különben elaludtunk volna.) Adtam neki kakaót, aztán gyorsan felporszívóztam, és letörölgettem mindent. Ok, ezzel megvolnánk.

Második: bevásárlás -> no, éppen írtam össze a bevásrálólistát, amikor csengett a telefon, hogy itt állnak pár száz méterre.

Harmadik: beágyazás, reggeli gyors rendrakás -> ez sem sikerült, mert Borka később kelt, és a porszívózás is megtörtént közben, így erre már nem jutott idő.

Mindegy is. Csak az az igazság, hogy ha betervezek vmit/vmiket, akkor szeretem is, ha azok készen vannak. Hiányérzetem van, ha ezt nem teszem meg.

Az a szerencse, hogy ezzel aztán nem volt időm foglalkozni, mert ahogy megjöttek teljsen lekötöttek minket. A gyerekek hamar megtalálták a hangot egymással, és volt játék meg pancsolás a nap folyamán többször is. Szegény kislány (2,5 éves) volt nagyon kifáradva, mert korán kelt, ráadásul nem otthonról jöttek, és nem igazán tudta magát kipihenni. Szóval nehéz délelőttje volt, de a délutáni alvás sokat segített rajta.

Este még elmentünk vacsizni, és bizony a mai nap is hosszúra sikeredett - 10 körül aludtak el.

Borka nagyon okosan, nagylányosan viselkedett ma. Figyelt a hugára is és a kislánnyal is türelmes és figyelmes volt. Jókat játszottak együtt egész nap, és élvezik egymás társaságát.

Ráaádásul cipőt is sikerült venniük. :D És ehhez egy fél országot kellett átutazniuk.

(képek holnap, mert a másik gép - amin a képek vannak - ki lett kapcsolva)

Aktív témák