Aktív témák

• ladybug
    őstag

Nehezen találunk vissza a megszokott napirendünkhöz. Ez azt hiszem Rékának és ezáltal nekem okoz gondot, de 2 napon belül megoldjuk a problémát.

Fél 9 után kelt fel a társaság, én már korábban ébren voltam. Ugyanis Réka 3/4 7 körül felébredt, mert nagyon köhögött. Megitattam, majd 5 percen belül visszaaludt, én pedig már nem tudtam újra elaludni. Legalább előkészítettem az ebédet.

Megfáztak a lányok és apájuk is. Tegnap. Talán a kocsiban. Szerencsére nekem kutya bajom. Réka a legtaknyosabb, és mellette az ekcémája is nagyon csúnya lett Pesten. Itthon mintha javulna, amit nem igazán értek, viszont örülök neki. Hétfőn úgyis menni akartam tanácsadásra, megkérdezem, hogy nincs-e vmi más krém rá, mert ezzel sem értünk el látható javulást.

Ebéd után Réka aludt, Borkát pedog 3-ra vittem a csoporttársához szülinapi zsúrra. Este fél 8-ra mentünk érte, aztán ottragadtunk, és 9-kor indultunk haza. Emiatt persze tolódott megint az altatás is, és Rékát csak fél 11-kor sikerült elaltatnom.

Aktív témák