Aktív témák

• ladybug
    őstag

Pesten vagyunk. Feljöttünk a nagy fővárosba, hogy egy kicsit nyaraljunk a lányokkal.

A délelőtt a pakolással telt. Réka hamar megunta, és rajtam csüngött, de így meg a pakolás ment lassabban. Olyannyira, hogy elhúzódott 11-ig. Akkor gyorsan megfőztem az ebédet. Ettünk, aztán öltözés, mosogatás, indulás.

Hidegfront jött, és éjjel óta folyamatosan esett. A lányok már nyűgösen ébredtek, és délre már nagyon ki voltak fáradva. Nekem pedig a fejem fájdult meg. Na, szép pihenésnek nézünk elébe....

Az autóban Réka hamar elaludt, de nem sokáig. Kb 3/4 órát pihent. Ez pedig kevés volt.

Kedvesem mindenáron be akart meni a törökbálinti outletbe, hát bementünk. Egyik kedves ismerősöm elmondta a tapasztalatait, és azt mondta, hogy elég drága, és a kínálat sem olyan nagy. Igaya volt. Felénk sokkal olcsóbban megkapom ugyanezeket a márkákat. Holnap délelőtt még körülnézünk itt Kőbányán, hátha szerencsével járunk. Sportcipőt és pár ruhaneműt kellene néznünk.

Este megküzdöttünk az elalvással. Bár mindketten nagyon fáradtak voltak, mégsem tudtam lefektetni őket. Réka folyamatosan sírt és menni akart, de aztán sikerült lefektetnem őket. Most kb elfoglalják a 4 személyünkre szóló helyet, de sebaj. Remélem 8-ig alszanak.

Aktív témák