Aktív témák

• ladybug
    őstag

Brahh, már több, mint fél órája köhögési kényszerem van. Kapar a torkom ezerrel. Ittam már kalciumot, nyeltem be 3 kanál mézet. Most akkor jöhet a Sinecod csepp.

Réka is hortyog, de ő legalább nem köhög. Ej, hogy egyikből kigyógyulunk jön is a másik. :(

Jah, a fogzás miatti koránkelés ma is megvolt. 6 után 10 perccel ébredt is a drága. Egy enyhe kis jobbkanyar a konyha felé, székébe beül, és kéri a kakaót. Hát persze, hogy megkapja. Hogy is lehetne ellenállni ezeknek a szemeknek?

Aztán 3/4 11-kor beájult az édes, és aludt 2 órát. Estére pedig olyan hullafáradt volt megint, hogy 5 perc alatt elaludt.

Borka mégsem várta annyira az ovit, mint előző nap mondta. Nyögvenyelősen ment az öltözködés, és próbált győzködni, hogy ne kelljen menni. Az oviban megbeszéltük, hogy még holnap vagy holnapután megy, aztán szünet. Örült is nagyon.

Itthon aztán délután átjött a szomszéd kislány. Nos, a lényeg, hogy a barátságukat (?) a fent vagy lent jellemzi. Tegnap például egész jól kijöttek egymással, de szerintem csak az unokatesók miatt. Ma viszont megint úgy kellett őket szétválasztani. Őszintén megmondom, hogy nekimentek egymásnak, tépték és karmolták egymást, ahol érték. Szép, mi? Pedig még pasi sincs a dologban. :D

Borka nagyon be tud pipulni, ha szekálják. A kislány meg nagyon hajlamos az alattomos viselkedésre. Csak sunyiban mondogalódott Borkának, ő meg robbant, és nekitámadt. Édes, drágám. Annyira nem tudja az ösztöneit irányítani. Tudom, ezt nem szabad neki mondani, ezért nem is mondom...., csak halkan súgom meg ide, hogy megérdemelte a kislány.

Ezekután halvány lila dunsztom sincs, hogy hogyan fogjuk átvészelni ezt a nyarat. Itt a kislány a szembelévő házban, és egyáltalán nem tudjuk elkerülni őket. Mindegy, lesz, ahogy lesz.

Aktív témák