Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma estére én is rosszabbul lettem. Úgy érzem, mintha az egész arcom tele lenne. A fülem is lüktet, egyfolytában kapar a torkom, és fájnak a szemeim. Ahh. Remélem hamar elmúlik. Ittam Aspirin C-t, meg kalciumot is.

Réka is nagyon tatnyos. Az orra már teljesen ki van sebesedve. Szerencsére csak késő délután volt nyűgös, addig azonban jókedvűen játszott. Délután pedig nagyot aludt, 3 órát pihent.

Borkán pedig vmi kiütések jelentek meg. Kis piros pöttyök, és viszketnek is neki. Ha holnap is látszódnak, akkor megyünk dokinénihez.

Amúgy jó napunk volt. Borcsit elkísértük oviba, majd hazafelé mindent jó alaposan megnézve fél óra alatt megtettük az amúgy 5 perces utat. De hát mindegy. Időnk van bőven.

Az udvaron nem sokat tartókodtunk, hideg volt nagyon. Még kabátot is kellett vennünk.11 körül sétáltunk egy fél órácskát, aztán bementünk. Befejeztem az ebédet, addig Rékus evett, majd rögtön elaludt.

Borkát ma anya elvitte a helyi rendőrségre, hogy körülnézhessen. A második szomszédunk rendőr, és volt olyan szíves, hogy megengedte a körbetekintést, ráadásul ő vezette körbe őket, és mindent alaposan elmagyarázott. Borka csupa boldogan érkezett haza, és nem győzött mesélni a sok élményről.

Aztán eszébe jutott, hogy az oviban hagyta a nemrég visszakerült babáját, és őt sürgősen haza kellett hozni. Miután megbeszéltünk mindent, megkapta az instrukciókat, felült a biciklire, és egyedül elkerekezett az oviba, és haza. És ment neki. Hát persze, hogy ment, mert ügyes lány. :)

Este kimerülten bújtak ágyba a kismanúk, és pillanatok alatt elaludtak.

Aktív témák