Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma Borka még mindig itthon volt. Szerencsére már meggyógyult teljesen, csak ma az óvónők továbbképzése miatt nem volt ovi. Holnap viszont indulás. Tuti, hogy nem fog felébredni időben. :)

Szutyok idő volt. A hó és az eső hol felváltva, hol együtt esett. Megvártam, hogy megérkezzen a kiskutya - Mogyoró kishuga -, akit majd továbbadtunk a gazdijának, de addig is mi örömködtünk benne. Eleinte nagyon megszeppent a két idegen kutya láttán, de aztán minden rendben volt. Főleg, mert az itt töltött időta konyhában aludta végig, illetve ott játszott és evett körülöttem.

Szóval megérkezett a kiskutya, én pedig elmentem bevásárolni, és elintézni az apró-cseprő ügyeket. Hazaérve feltettem az ebédet főni, aztán játszottam a lányokkal és a kiskutyával. Borka nagyon oda volt érte. Már nevet keresgélt neki, de sikerült meggyőznöm, hogy ne tegye, mert nem a miénk a kis szőrmók. Dél előtt vitték el, nem sokat tartókodott itt. Viszont jó helye lesz, mert nagy állatbarát a család, akihez került.

Délutánra kisütött a nap. Úgyhogy nem sokkal azután, hogy Réka felébredt, elmentünk sétálni. Borka nem akart jönni, pedig neki se ártott volna a friss levegő.

Estig jókat játszottunk, aztán fürödtünk, és lefektettem Rékát. Közben végre Kedvesem is megérkezett - megint egy hosszú nap -, és elaltattam Borcsit. Most pedig én is el, mert már többször is beájultam blogolás közben. :B

Jó éjt.

Aktív témák