Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tegnap rosszul léptem le a lépcsőn, és ma reggelre bedagadt a bal lábamon a nagylábujjam alatti rész a csont körül. Emiatt egész nap sántikáltam. A cipőim közül is csak egy ment a lábamra. Még szerencse, hogy nincs hideg, mert egy béleletlen félcipőről van szó.
    Persze ma egy csomó mászkálós dolgot kellett elintéznem.

Rékát visszavitttem kontrollra, de szerencsére a tanácsadásra elvihettem -ez közelebb van-, így csak kb 300 métert kellett sántikálnom oda és vissza.
    Rékus meggyógyult. Kedve, étvágya tökéletes.
    Súlya: 9.17 kg, hossza: 73 cm, fejkörfogat:43 cm, mellkörfogat: 46 cm.

Majd hazajöttünk, és irány a tervezőnőhöz aláiratni a fellebezésról lemondást a jogerős használtabavételi engedély miatt. Biciklire pattantam, így gyorsabban haladtam.
    Onnan az önkormányzathoz mentem. A papírokkal egy gond volt csak, nem voltak rajta tanúk. No, gyorsan kerítettem kettőt, és aláirattatam velük. Vissza azonban már nem vihettem, mert közölték velem, hogy ebédelni mennek.

Viszont cseles voltam, és apával beküldtem, mivel úgyis az önkormányzat felé járt. Rögtön levette a lábáról az ügyintézőt azzal, hogy beteg, sánta kislányán segít, azért jött ő. Mondták is neki, hogy 1 körül nézzen vissza, és kész lesz minden. És így is lett.
    A bankhoz is bekerült a jogerős használatbavételi, és remélhetőleg a héten az értékbecslés után le is zárulnak a banki ügyek.

Mivel Réka délelőtt elaludt, a délutánt ébren töltötte. Nem kellett erőlködni az ébrentartásban, játszott, lelkes volt egészen az elalvásig.

Borka is hamar ment ma aludni, mert az ovi miatt elfáradt, és alig várta már, hogy ágyba bújhasson.
    Mostanában sokat rajzol, és egyre szebb és kifejezőbb alkotásai vannak.

[kép]
    Ez egy ma készült kép a családról.

Aktív témák