Aktív témák

• ladybug
    őstag

Éjjel aludt mindenki. Borka ugyan 4 felé közénk feküdt, de aztán reggelfél 8-igfelsem ébredt. Akkor is kelteni kellett, hogy időben elkészüljünk az ovira.
    Miután megreggeliztünk Réka is felébredt. Gyorsan elrendeztem őt is, aztán vittük Borkát az oviba, majd bevásároltunk.

10 körül értünk haza, addig már ott volt az ipari áramot beszerelő brigád, akik előkészítették a vezetékezést, az E-ON-osok pedig rákötik a mérőórát, meg még pár apró kozmetikázást végeznek. Szegények egész nap dolgoztak, 4 után mentek el.

Réka 11 előtt aludt el, és fél 2-ig pihent. Közben Borka is hazajött, aztán meg a telefonszrelők is bekötötték a telefont. Haha, van vezetékes telefonunk. Azt ugyan nem tudom, hogy mire fogjuk használni, mert hát mindkettünknek mobilj van, de az internetbekötéshez sajna szükséges egy vezetékes telefon. Ez mekkora hülyeség, és ebben a telefonszerelővel is megegyeztünk.

Este elmentünk bevásárolni, ami erre a hónapra kell a háztartásban. Aztán vacsi, fürdés és alvás.

Párom nincs jobban, megint láza van, és 2 napja óta alig eszik. Nekem a köhögés és torokfájás mellé jött egy szájfertőzés is. A szám belül tele van 2-3 pukkanccsal. Remek.
    Réka szerencsére jobban van, a köhögése már szépen csillapodik. Borka pedig még mindig jól van.

Aktív témák