Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Rék alvása még nyugodtabb lett, de ennek ellenére már reggel 1/4 7-kor ébren volt. Rajtunk csúszott-mászott még egy kicsit az ágyban, aztán felkeltünk, éskezdődhetett a reggel.

Borka 8 előtt ébredt. Szerencsére nem lett láza, és semmije sem fájt. Reggelire az étvágya is meglepően jó volt - 2 lekváros pirítóst és kakaót reggelizett. A biztonság kedvéért azonban elvittem orvoshoz. Megnyugtatott, hogy tényleg nincs semmi baja Borcsinak, de ha tehetem ne vigyem oviba, mert mostanság csúnya víusok terjengenek. Írt fel gyógyszereket, de nem váltottam ki, mert abban maradtunk, hogy most egyáltalán nem kell neki. Ha pedig kellene, legalább nem kell elmenni az orvoshoz még egyszer.

Az orvoslátogatás után bevásároltunk, és hazamentünk. Rékus épp akkor ébredt fel. Nekiálltunk az ebédkészítésnek; Borka aktívan részt vett benne. Mire Apájuk hazaért, lett is ebéd.

A délután relatíve nyugisan telt. Még pakolgattam, rendezgettem kicsit a lakást, amiben persze jól elfáradtam megint, de kit érdekel....A lényeg, hogy jólesik. :)

Este raktunk nagy tüzet, Borkával hordtuk rá a dolgokat. Végre megszabadultunk egy csomó felesleges szeméttől.

A lányok már alszanak. Viszonylag korán elaludtak, és csak egy kicsi sírás volt Réka részéről. Úgy tud nyugodtan elaludni pár napja, hogy lefekszem és a mellkasomon szuszogja álomba magát.

Aktív témák