Aktív témák

• ladybug

őstag

Réka éjjel már 2-3 napja szinte hasonló időben ébred meg. 10-11 között elalszik, és 3 felé felébred, meg reggel 6 körül. Délelőtt alszik egy jót, délután pedig elszundítgat, de sokat nem alszik. Viszont este csak úgy alszik el, hogy szinte óránként szopizik kicsit.

Voltunk ma az oviban. Borka mehet a jövő héten. Kíváncsi vagyok, hogy tudjuk megoldani az ovibajárást. Már nagyon várja, unta már magát sokszor itthon. A farsang is közeledik. Ki kellene találni vmi jó kis jelmezt. Tündér szeretne lenni. (Jaj, ez olyan snassz.) Nem rajongok annyira érte, de ha nem tudom rábeszélni másra, akkor megcsináljuk vhogy a maskarát.

Kutyánk ma láthatóan jobban van. Az udvarra kiment ma, és hempergőzött a fűben. Nem evett ma sem, de iszik rendszeresen. Többször is felkelt ma. Sétálgatott a lakásban. Remélem meggyógyul.

Mostanában rengeteg teát iszom. Mézzel citrommal szeretem. Volt egy nagyon finom fajta itthon, Milford: fahéjas-almás. Sajnos elfogyott, és a mi kis városunkban nem lehet kapni Milford teát. De nagyon megörültem, amikor megláttam a csipkebogyó teát, ráadásul Naturland termék. Gyorsan vettem is, és hazaérve főztem magamnak egy nagy pohárral. Nagy csalódás volt. Se színe - pirosra számítottam -, se íze nem volt csipkebogyós. :( Nem veszek több ilyet.

Aktív témák