- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka éjjel már 2-3 napja szinte hasonló időben ébred meg. 10-11 között elalszik, és 3 felé felébred, meg reggel 6 körül. Délelőtt alszik egy jót, délután pedig elszundítgat, de sokat nem alszik. Viszont este csak úgy alszik el, hogy szinte óránként szopizik kicsit.
Voltunk ma az oviban. Borka mehet a jövő héten. Kíváncsi vagyok, hogy tudjuk megoldani az ovibajárást. Már nagyon várja, unta már magát sokszor itthon. A farsang is közeledik. Ki kellene találni vmi jó kis jelmezt. Tündér szeretne lenni. (Jaj, ez olyan snassz.) Nem rajongok annyira érte, de ha nem tudom rábeszélni másra, akkor megcsináljuk vhogy a maskarát.
Kutyánk ma láthatóan jobban van. Az udvarra kiment ma, és hempergőzött a fűben. Nem evett ma sem, de iszik rendszeresen. Többször is felkelt ma. Sétálgatott a lakásban. Remélem meggyógyul.
Mostanában rengeteg teát iszom. Mézzel citrommal szeretem. Volt egy nagyon finom fajta itthon, Milford: fahéjas-almás. Sajnos elfogyott, és a mi kis városunkban nem lehet kapni Milford teát. De nagyon megörültem, amikor megláttam a csipkebogyó teát, ráadásul Naturland termék. Gyorsan vettem is, és hazaérve főztem magamnak egy nagy pohárral. Nagy csalódás volt. Se színe - pirosra számítottam -, se íze nem volt csipkebogyós.
Nem veszek több ilyet.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 58.5 mm full fém tamper
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem veszek több ilyet.