Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hétvége, végre. Elvileg mindegy lenne nekem, hoy milyen nap van, hiszen minden nap itthon vagyok, de a hétvége az mégis hétvége. Ilyenkor később kelünk, merthogy ugye Apa is itthon van.

Réka egyre jobban fejlődik. Testileg a legszembetűnőbb, de szellemileg is észrevehető hétről hétre a fejlődés. Rengeteget mosolyog, és most már felismeri az embereket. A közvetlen kis családjának már azonnal örül, és hol csak egy kis mosollyal, hol meg már nagy ''kacagással'' fejezi ki örömét. Ha tüsszent vagy köhög az nagyon tetszik neki.
    A szemével már 2 hetes kora óta követi a tárgyakat, személyeket. Az első dolog, amivel teszteltük, az infraegér volt. [Nem infra az, csak van egy led az aljában. ;) - peterkeT] A vörös fényt szépen követte a szemével.
    Többféleképpen tud már sírni is. Egy alkalommal a héten pedig már a könnye is kicsordult síráskor. Ami az anyai szívemnek szívszorító érzés.
    Borkát pedig nagyon szereti. Ha énekel neki, akkor kedvesen mosolyog rá, vagy megbabonázva figyeli. Szépek együtt.

Ma elmentünk sétálni. Hideg volt ugyan, de kellett a friss levegő mindenkinek. Hogy Borkának is a kedvére tegyek egy játszótérre mentünk először, ahol 20-25 percet játszottunk is. Utána pedig elmentünk a közeli halastóhoz csúszkálni. Jó vastagon befagyott rajta a jég. Sok gyerek korizott, játszadozott. Össze is futottunk pár ovistárssal, akikkel jót játszott Borcsi.
    Néztem a korcsolyázókat, és az jutott eszembe, vajon miért tartok én annyira ettől?Mármint, hogy megtanuljak korcsolyázni. De a görkorcsolyázástól is rettegek. Mi lehet ennek az oka? De a lányoknak fogok venni korcsolyát és görkorcsolyát is. Ne legyenek olyan szerencsétlenek, mint az anyjuk.

Aktív témák