Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Elmaradtam a tegnapi nappal. Nagyon fáradt voltam. Napok óta rohangálunk, telefonálunk, szervezünk, rendezünk. Kicsit besokalltam. Pihentem kicsit este.
    De mi is történt tegnap?
    Péntek: A délelőttöm nagy része azzal ment el, hogy a tüzépről hordtam haza a készbetont, a vakolóanyagot, a cementet és a csempét. És mire kipakoltuk, hát, jól elfáradtam.
    Ebédem szerencsére volt, így nem kellett főznöm. Mondjuk nem is tudom, mikor lett volna rá időm?

Ebéd után Rékát le akartam fektetni. 10 perc szopi, de egy idő után elfordította fejét, hogy nem kér többet. Viszont sírdogált, és nagyon fáradt volt már. Ringatni nem engedte magát, így inkább befektetttem a kiságyba. Először volt nagy sírás, aztán ordítás, de 5 perc alatt elaludt. Úgyhogy azóta próbálom, hogy egyedül aludjon el, ne szopizással, mert egyre többször fordul elő az előbb említett dolog. Viszont eddig csak szopival aludt el, és most nehéz megválni tőle. De egész jól megy. Este már csak 3-4 percet sírdogált.
    És vhogy sokkal nyugodtabban alszik, és hosszabb ideig.

A vízvezetékszerelő nem jött, de telefonon beszéltünk, és hétfőre ígérte magát. Viszont ha nem jön, nagyon mérges leszek.

Szombat:
    Rékus 5 előtt ébredt fel, de szopizás után visszaaludt, és reggel 7 után ébredt csak fel. Reggeli után pedig kimentünk betonozni. Bár mi csak többnyire néztük a gyerekekkel, de legalább ott voltunk.
    A mai kintlétem kritikusan indult. Megijedtem, hogy mi vár még rám. Összetörtem egy poharat, becsíptem az ujjamat, majd lenyúztam a kezem a bőrt. Ach, micsoda pechszéria. De aztán szerencsére nem esett más bajom.
    Megjött a klímás, hogy a klímaelőkészítést elvégezze, aztán tavasszal majd veszünk gépet. 5-6 órát dolgozott, de alaposan, szépen megcsinált mindent.

Az ebédet 11 után gyorsan megfőztem. A betonozással is végeztek anya és Kedvesem. Aztán ebéd után lefektettem Rékust, Borka pedig kiment az udvarra.
    Réka nagyot aludt, 3 óra hosszat, és egyedül aludt el megint. Amíg pihent, mi felállítotuk a hátsó kaput a két ház között, így legalább átjárás is van, és a kutyák sem mennek át.

Délután beugrottak az unokatestvéremék, akik hazautazóban voltak Olaszországból. Beszélgettünk egy jót, megnézték, hogy mit alkottunk eddig, majd kb 1,5 óra után hazamentek.

Aztán elkezdtük égetni a rengeteg égetnivalót, ami felgyülemlett. El is voltunk vele egész estig. A lányok nagyon jól érezték magukat kint. Rékusnak találtunk egy járókát, és nagyon jól érzi magát benne odakint.

Az esti elalvás nehezen ment. Sokat sírdogált, de a simire és az éneklésre sem nyugodott meg. Újra pedig nem akartam megszopiztatni. De csak elaludt a kis Drága.

Aktív témák