Aktív témák

• ladybug
    őstag

A mai reggelen megint Réka aludt a legtovább. Borka pedig elsőként ébredt.

Délelőtt elment dédivel a piaca, és 1,5 órám szabad volt, mert Réka is elaludt közben. Ez az idő persze a szokásos ebdkészítéssel és rendrakással telt el, de legalább nyugiban végezhettem a dolgomat.

Ebéd után a lányok alig aludtak. Réka 3/4 órát, Borka pedig semmit. Izgatott volt, hogy megyünk a Tescoba, és veszünk neki úszósapkát. Na, most minden mást kaptunk, amit szerettünk volna venni, de úszósapit nem, sajnos. Odafelé úton elszundított mindkét leányka, visszafelé pedig Réka aludt megint 20 percet. Emiatt az esti lefekvés megcsúszott. Borka 10-kor, Réka 1/4 11-kor aludt el.

Ma is tanultunk újat: tud Réka szopókás üvegből inni.

Borka miatt aggódom. Bevallom őszintén, hogy türelmetlen vagyok vele. De amikor már mindenért 3x (vagy többször) kell szólni, és ő csakazértis megteszi, akkor felmegy bennem a pumpa. Vagy amikor olyan ''okos'' kérdéseket tesz fel, hogy: Miért pad a pad? Vagy miért eszünk villával? Vagy miért kanál a kanál? stb, jaj, akkor nagyon elegem van.
    Mit tegyek? Szegény gyerek. Utálok már rászólni, mert egész nap be nem áll(na) a szám. Vagyis hát, most is ezt csinálom. :( Kellene egy nagy levegő, és csend. Egy kis erőfeszítés, amit magamon teszek, hogy ne tegyek szóvá mindent. Akkor talán ő sem lesz ennyire akadékoskodó, kötekedős. Pont olyan, mint én...:(

Anyáék cicája evett, jobban van. Már játszott is ma, így mégsem mentünk el vele orvoshoz. Jövő héten már a mi dokink is rendel, hozzá könnyebben elvisszük. De remélhetőleg nem lesz rá szükség. Szüleim láttam, hogy kicsit megnyugodtak.

Aktív témák