Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tegnap este túlestünk az első nehezen elalvós esténken. Nagyon fáradt voltam az út miatt, és örültem, hogy a lányok gyorsan elaludtak. Azaz én azt hittem Réka elaludt, de nem...
    10-kor megébredt, és nem tudott visszaaludni. Semmi sem nyugtatta meg. Rögtön el kezdett járni az agyam: Vajon mi is lehet ennek az oka?
    Talán a hasa fáj? De nem, mert előtte kakilt egy jó nagyot. Meg hát nem fájdalmasan sír.
    Talán éhes? Az sem, mert épp az előbb lakott jól, és böfizett is töbször.
    Nyugtalan volt, izgett-mozgott mindene, olyan kis idegesnek tűnt. Akkor feltehetőleg kimerült az utazás miatt, az merítette ki.
    Szopizott és sírt, szopizott és sírt. És ez így ment 2 óra hosszat. Már ülve és állva aludtam kicsit, mert én is álmos voltam. Végre éjfélkor elaludt, és legközlebb már csak negyed 6-kor kelt fel. Jaj, de kellet ez a pihenés.

Jó itthon lenni. Vágytam már, hogykimozdulhassak, de elég volt. Azt hiszem, hogy egy darabig most nem megyek sehová.
    Pedig hát nem is voltunk mindenhol, ahová el szerettem volna menni. Nem voltunk Borka keresztszüleinél sem, és egy kedves barátnőmnél sem, akivel még nem is adódott lehetőségem találkozni. :( Nagyon sajnálom, de ez is épp elég kimerített minket. Remélem sikerül vhogy összefutnunk.

[Szerkesztve]

Aktív témák