Aktív témák

• ladybug
    őstag

Zsibbadtság, fáradtság van bennem, de megérte. Minden papír leadva, elfogadva: hitelkérelem benyújtva. Most várunk. Remélem nem annyit, mint az építési engedélyre, de ha annyit, azt sem bánom. Már nincs visszaút, már nincs idő az átgondolásra, most már határozottan ki kell tartanunk a terveink, céljaink mellett.
    A kreatívabb, látványosabb része következik, és ez örömmel, boldogsággal és izgatottsággal tölt el.
    A megkönnyebülés talán a napokban megtörténik, és akkor agyilag is helyén leszek.

A gyerekeim rosszul aludtak az éjjel. A vihar miatt Réka és Borka is 2x felébredt, mindketten más-más időpontban, úgyhogy nem nagyon aludtam nyugodtan az éjjel. Ráadásul a macska is rettegett a vihar hangjaitól, és őt is meg kellett nyugtatni.

Reggel Borka már jó korán felébredt, mi pedig 7-kor keltünk. Réka aludt nyugodtan 9-i, így szerencsére rendbe tudtam tenni a lakást, mire felébredt. Akkor szopi, öltözés, és lányokat itthon hagytam, mentem bankba intézkedni.
    Minden papír rendben volt, és hivatalosan is benyújtottuk a hitelkérelmet. Fél 12-re értem haza. Gyorsan szopi Rékusnak, ölelés Borcsinak, és ebédkészítés. Nem lett a legjobb, de nem érdekel.

Most meg alszanak a Drágáink, én meg kicsit szusszanthatok.

Aktív témák