Aktív témák

• ladybug
    őstag

A lányok nyugodtan aludtak az éjjel. Borka hajnalban 5-kor ébredt fel, Réka pedig 4-kor szopizott. Aztán aludtunk tovább fél 7-ig. Párom időközben elment dolgozni, mert ma leltároztak. Szóval mi meg elég korán felébredtünk, Rékus negyed órával később kelt.

Reggelire Borka ma elég jól evett, végre kezd erőre kapni. Utána elmentünk Rékával a postára és bevásárolni. Borcsi otthon maradt anyósommal. Kb fél óra múlva meg is jöttünk. Aprómanó elaludt, én pedig megfőztem az ebédet. A Nagylányunk észre se vette, hogy megjöttem, mert éppen fülhallgatóval hallgatta a zenéket egy gyerekoldalról anyósom gépén. Ez azért érdekes, mert a konyhában (kb 5-6 m) hallottam a zenét, és furcsálltam is a dolgot. Mint kiderült maximum hangerőn hallgatta! Majd megsüketültem, ahogy a fülemre tettem, és lejjebb vettem egy elviselhetőbbb hangerőre. De kissé kiakadtam...

10 felé kimentünk az udvarra. Játszottunk, majd belementünk a medencébe is. Anyósom pedig, mint egy hűséges kiskutya koslatott utánunk. Egyszerűen egyre nehezebben viselem, hogy nincs mit tennie. Ilyenkor jön utánunk, folyton mondvacsinált/erőltettett beszélgetésbe kezd. Láthatóan unja magát, és tőlünk ''vár'' szórakoztatást. És sajnos a stílusa is egyre jobban a bosszantó nagymama effektust tükrözi minden téren, pedig még csak 48 éves.

Aztán hamarosan Kedvesem is megérkezett. Elmentünk megetetni a barátunk kutyáját, mert ők elutaztak. Vittük a lányokat is. Egy nagy, 60 kg-os dögről van szó. Imdánivaló, de rettenetesen neveletlen és emellett kajla is. Réka viszont nagyon élvezte. A kutya behajolt a kocsiba, hogy megszaglássza, ő megfogta a 2 kezével a kutya pofiját, és nagyokat visongatva jól megszorongatta.

Délben ebédeltünk, majd alvás. Borka majd' 2 órát aludt megint, Réka a szokásos felet.

Aztán felszedelőzködtünk, és Zegre mentünk a barátainkhoz, tőlük pedig egy nagyon szép erdei étterembe. Vacsi előtt sétáltunk egy nagyot, a szúnyogok majdnem megettek minket, aztán jól befalatoztunk. 8 után indultunk haza, mert Borkának pillanatok alatt elkezdett fájni a füle. Réka végigüvöltötte a félórás hazautat, ezzel is próbára téve türelmünket. Hazaérve Borkát gyorsan lefürdettük, megkapta a cseppeket a fülébe, és még kúpot is, mert nagyon lázas lett. Réka ezalatt üvöltött, mint a sakál, és nem hagyta magát megvigasztalni. Kb 10 perc múlva felvetttem, megszoptattam, és el is aludt.

Aktív témák