Aktív témák

• ladybug
    őstag

Szép, hosszú, fárasztó napon vagyunk túl, de örömteli dolgok történtek velünk, úgyhogy ez a nap sem volt hiábavaló.

Reggel ugyan kicsit korai volt az ébresztő 3/4 7-kor a 3/4 5.ös szopizás után, de bírtam az iramot estig. Kedvesem és Borka még aludtak még, mi pedig örültünk egymásnak, és a hűvösnek.
    Nagylányunk a konyhában ért utol minket, mikor már befejeztem a reggelit. AZtán hamarosan megjelent Párom is. Mint kiderült a gyerek kedvesen eljátszott a kutyájával rajta, miközben ő eludt. Már nem sokáig....

Aztán felkészítettem az ebédet (sólet), és kimentünk az udvarra játszani. Réka el is aludt hamar, Borkával pedig barbiztunk, majd elmentünk biciklizni. Jó messzire elkerekeztünk, és megint a forgalmas úton kerékpároztunk. Nagyon ügyesen megy neki, büszke vagyok rá.
    Itthon még játszottunk kicsit, majd befejeztem az ebédet.

Réka nehezen viseli a meleget. Bent egyáltalán nem szeret lenni, ottkint is inkább az árnyékban, meg persze a medencében. Dél körül aludt fél órát, de nem pihente ki magát.
    Borcsit lefektettem, majd Zegre mentünk, hogy letudjuk édesanyáék felé kicsit a tartozásunkat. Vettünk egy hintaágyat és egy függőágyat. Utóbbira már régóta fáj a fogam.

Megszenvedtünk az összeszerelésükkel, de az eredmény kárpótolt minket mindenért. Csodaszép a hintaágy, a függőágy pedig nagyon hangulatos. Holnap alaposabban letesztelem mindkettőt.

Mint kiderült, Borka azután, hogy elementünk fel is kelt, ami azt jelenti, hogy nem aludt. Így estére már megint olyan nyűgös volt, hogy szinte állva elaludt.
    Ennek ellenére fürdés után feléledt, és3/4 9-ig bírta a strapát. Réka is előtte aludt el, így legalább nyugiban olvashattam Borkának mesét, és fektethettem le.

Sörözés:
    [kép]

Borka és az új hintaágy:
    [kép]

Aktív témák