Aktív témák

• ladybug
    őstag

Mivel tegnap este korai alvás volt, így Réka 4 helyett 2-kor ébredt fel először, majd 5-kor másodszor.
    A reggeli ébesztő 1/4 8-kor volt. Mindannyian felébredtünk. Borkát Párom vitte oviba, mi pedig itthon maradtunk.
    Beágyaztam, rendet tettem, és leültem kicsit netezni. Réka is elaludt. 10-kor átvittem anyáékhoz, én meg gyorsan elszaladtam a boltba. Reggel óta szakadatlnaul esik, hol jobban, hol kevésbé. Így pedig nem akartam babkocsival nekivágni a vásárlásnak.

Úgy döntöttem, egészségesebben fogunk étkezni. Mindenkire ráfér. Ez azért jó, mert igazából azokat fogjuk enni, amit eddig is, csak a lisztes dolgokból (péksütemény, tésztafélék) eszünk kevesebbet. Ma is mustáros, sült csirkemellett sütöttem ki, és paradicsomsalátát, fejessalátát, és rizst ettünk hozzá. Estére szinte ugyanez, csak rizs nélkül.

Réka ma ebédre zsengeborsós csirkemellet kapott. Kicsit megsóztam neki, mert ízetlen volt. Bár ebből is megevett fél üveggel, a gyümölcspépek azonban jobban ízlettek neki.
    Borkáért anya ment az oviba, és kis játék után, ment is aludni. Réka pedig fél órája aludt el.
    Az eső meg csak egyre zuhog...

Aktív témák