- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tim82 #108910 üzenetére
Elolvastam.
Nem vitattam, hogy az evvel is helyes csak viccesnek találtam egy hsz-ben és azonos témában a leírtakat.
Ezért felesleges volt kisesszét alkotni. (Illetve nem, mert legalább szórakoztató)
A linkelt véleményem miért lenne helytelen?
Az a véleményem a dologrol, a vélemény pedig a sajátomAz, hogy te ezzel nem értel egyet azt elfogadom, de a véleményről ismered a mondást
innentől a helytelenség megítélése is viszonylagos és nézőpont kérdése.
Az, hogy jelenleg milyen vezérfonal mentén dolgoznak a nyelvészek már megint más tészta, bár megjegyzem mintha néhány évtizede még nem ők kullogtak volna a tömeg után, inkább iránymutatásként jelezték mi a helyes/megfelelő. (Aztán mint a nyelvújítás szavai, egy része annak is biztos kihullott az idő rostáján)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tim82 #108914 üzenetére
Nem a hajdani tanításmódszertan miatt van ellenérzésem egyes új szabályokkal kapcsolatban.
Inkább egy vicc idézésével szemléltetem az érzéseimet:
Két férfi beszélget:
- Kénytelen leszek kivándorolni ebbõl az országból!
- Miért?
- Korábban tiltották a homoszexualitást. Most megtûrik. Én nem várom meg,
amíg kötelező lesz! -
föccer
nagyúr
válasz
Tim82 #108457 üzenetére
Előtte kiverem. A fogaidat.
No, komolyabbra. Ne legyen tiszta lezúzott a gép, aksi nem számít, ram sem gáz ha kevés, mert van raktáron egy felesleges 4 GB-os modulom. OS sem kell, mert van egy felesleges jogtiszta kulcsom.
HA-t ha lehet hanyagolnám, ismeretlenektől nem szívesen veszek használtan semmit. PC arénát néztem, de nincs olyan ami árba beleférne. 80k-t nem akarok rákölteni.
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Tim82 #108390 üzenetére
"Mondjuk amilyen minőségű a kép, lehet akár nagyobb üvegpohár is."
tessék itt vehetsz egy jobb minőségűt, ha szeretnél
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tim82 #108092 üzenetére
Ha tetszik, ha nem, van. Tiltani lehet, de törölni nem. És fene tudja, melyik frissítés kapcsolja majd vissza, amíg meg tiltva van, addig is ott virít egy ikon az óra mellett és az értesítési felületen is hibaként mutatja.
Ugyanígy van az Explorer, vagy Edge, azt se tudom kigyomlálni. -
DeFranco
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz
Tim82 #107069 üzenetére
Köszönöm.
Egyedül megyek. Konkrétan van szabad 20 percem és gondoltam megkávézok. Találtam egy pici 2 emeletes pékséget, a Frankel Leo utcában, a második emelet be van rendezve fotelokkal növényekkel, festményekkel. Pokoli szép, és megnyugtató. Mostantól többet járok ide! -
Agyasima
őstag
válasz
Tim82 #106592 üzenetére
HátkabbeEgyébként igen, nekem a pesti tömegközlekedés sokk, minden egyes alkalommal. És ~5 napja van benne részem. Örülök, ha megfelelő helyen szállok fel és le, miközben néha terelgetem a gurulós bőröndöt is közben a csúcsforgalomban. Szóval nem láttam róla valóban se plakátot, se szórólapot. Az első szórólapos élményem is egy kamu-pénzkunyerálós szórólapos volt. Szóval még az a képesség sem fejlődött ki bennem, hogy különböztessem meg a "jó" és a "rossz" szórólapost. Inkább így képzeld el a dolgot, ha már valahogy el akarod képzelni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Tim82 #106275 üzenetére
Lehet, hogy Budapesten is magas a fórumtárs előfordulási valószínűsége, például iskola okán.
De tény, hogy 10%-kal olcsóbban megvenni valamit látatlanban, gari nélkül, mert ugye gari meglétéről egy betűt nem ír a hirdetés, olyan termékből, amit jószerével minden nagyvárosban személyesen, garival, próbával meg lehet venni, hát minimum kérdéses.
-
válasz
Tim82 #104771 üzenetére
Megnéztem a hirdetést. A felszereltség alapján mintha neked szánta volna a sors ezt a gépet.
A külseje is szép állapotú. Azt a 80 Plus-os tápot nagyon irigylem most.*
Ha mérsz majd fogyasztást, arra kíváncsi vagyok.Én hétvégén fejeztem be a T3500 teljesen kitakarítását. Lebontottam nullára aztán a ház ment a zuhany alá... Táp, bordák, alaplap minden portalanítva. A gép elejébe két 120-as venti van, azok is megtisztultak plusz az előtte lévő rácsos területre tettem egy porszűrő anyagot. Ez valójában ablakra való pollenszűrő az aldiból.
Mentem én is egy nagyobb tesztkört. IDLE 35-38 fok, az nem rossz egy X5670-től. 2 órás AIDA után is 80-ig ment.*Sikerült kifognom a 2 féle tápból (amivel szerelték ezt a típust) a kevésbé hatékonyat. Van egy 80 plus Silver változata. Megpróbálok vadászni egyet mert a fogyasztáson még lenne mit faragni. IDLE 70W. Kikapcsolva is megeszik 10W-ot, de utóbbi valami feature lesz miatt lehet szerintem, mert képes időzítetten bekapcsolni, mert elindítani magát áramszünet után..stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest