- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #133022 üzenetére
Nem, de joguk van rárakni kerékbilincset amit akkor szednek le, ha kifizetted a parkolási szabályzatukban szereplő tételt.
Ha jól rémlik este zárják rácsos kapuval a mélygarázst, gyanítom ekkor körbe járnak ott hagyott autók után kutatva (én így csinálnám) -
bugizozi
őstag
válasz
MasterMark #132980 üzenetére
Tudom, a lelkem azt diktálná, de a kisfiamnak az már sok lenne, metrón meg nem lehet kerékpárt szállítani
Pedig Kelenföld -> Kálvin és onnan már egy köpés lenne a Deák.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #132868 üzenetére
Jé, tényleg!
Qru: ki volt kapcsolva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #132868 üzenetére
Gondolom csak feltűnt neki, hogy újra megjelent az aláírása a postjai alatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #132818 üzenetére
Jaja tuti a menetrend miatt.
Múltkor kicsit többet álltunk a megállóban valami utas bénázott. Utána úgy nyomta neki a buszvezető, mindenki csak repült hátulra. -
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #132818 üzenetére
Az biztos, hogy a forgalom nem barátja a menetrendnek.
-
updog
őstag
válasz
MasterMark #132688 üzenetére
Látod Lucida néven nem kerestem
(East van a címkén).
Ránézésre ez az, speckó alapján nem teljesen biztos
-
_seth_
veterán
válasz
MasterMark #132618 üzenetére
Igaz, Gold szerepel a dobozon.
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterMark #132599 üzenetére
Nekialltam, felig ossze is raktam, meg felepitettem egy webshopot. Cegnel a 3. Celszoftver fejleszteseben vagyok benne. Egyszeruen nincs idom vele foglalkoz i. Nem vagyok webfejleszto, nincs rutinom. Ha megtalalnam a legjobb sablont, akkor mar elorebb lennek. De meg arra sincs kapacitasom, hogy valogassak a 23 csilliard sablon kozul.
-
66zio
aktív tag
válasz
MasterMark #132345 üzenetére
Déli szakasz, BME, ELTE, Infopark két zebra között 900m van. Az említett terület pont a két zebra között van, szóval ez a minimum távolság, pluszban el kell indulni lent is középre, ha legalább a villamos zajától távolabb akarsz kerülni (mind két oldalt) ha már az autóké úgyis ott van. Muszáj átszaladni. Persze nem sokszor tettem meg, több év alatt kb háromszor vettem rá magam, hogy a Dunához közelebb menjek, mert autópályának használjuk a Duna partot. Ráadásul itt van alsó, felső szakasz, összesen 6 sávot kell keresztezni. Amúgy ez az új sebesség semmivel nem fogja lassítani a forgalmat. Amikor nagy forgalom van úgyse lehet 70-el haladni.
Kb. 8 km-es szakaszról van szó, ha mondjuk nem lenne egy forgalom rajta, nem lennének lámpák, nem lenne parkolóból ki-beálló ember, átszaladó gyalogos és végig lehetne tartani a 70-et, akkor ezen a 8km-es szakaszon 2,75p-et lehet nyerni az 50 helyett. És nem is mindenki az egész szakaszt használja. Valós forgalmi szituációban a folyamatos lassítás gyorsítás miatt igazából még kevesebb is az előny.
szerk: ja és a számításom rossz, a jelenlegi helyzettel ennél is kevesebbet lehet nyerni, hiszen most is van 50-es szakasz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #132342 üzenetére
De 4 év alatt 51 alkalom. Cca 3 millió elhaladó gépjárműnél. Noooormálisak?
Legalább hazudnák azt, hogy ez is része a 2030-as programnak amiben a komplett belvárosi forgalom sebességét lassítani fogják. -
bul07
nagyúr
válasz
MasterMark #131836 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MasterMark #131831 üzenetére
Köszönöm.
Így esti kávézás közben jól esett észrevenni.
Remélem kutyára, macskára nem veszélyes. Elkaptam, ablakon távozott. -
csoszogi
tag
válasz
MasterMark #131777 üzenetére
Németek erre a jó példa. Az alu dobozos sör tök drága lett (régi info kb 15 éves lehet azóta változott) sok mindent egyutas üvegpalackba tesznek, vékonyabb fal, cserébe autóra van rekesszel optimalizálva sok minden. Bicajjal fostam is, hogy össze ne törjenek a vékony falú üvegek.
De olvastam olyat is, hogy az EU tervezi, hogy leváltja a papír csomagolást, és helyette tartós műanyag visszaváltható csomagolást akar...mert valaki kiszámolta, hogy CO2/energetikailag kedvezőbb lenne....még több műanyag...eszem fa*zom megáll...
Amúgy a fém jobb megoldás lenne, könnyebb mint az üveg, könnyeben kiválogatható a szemétből, az Alu alacsonyabb hőfokon visszaolvasztható...a vas már nem, habár abből is készülnek sörös dobozok... -
válasz
MasterMark #131773 üzenetére
Itt most nem arról próbálunk filózni hogyan kell újra felhasználni valamit. Tőlem be is olvaszthatják, aztán köthetnek belőle pulcsit. Itt azon van a lényeg, hogy került vissza az end usertől a motyó az első kereskedelmi egységig.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #131580 üzenetére
Fővám tértől az M0 elég messze esik. És ugye onnan csak Kálvin felé vezet az út ha a belváros az irány. Azt meg tudjuk mekkora halál.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #131575 üzenetére
Kollégának kell, mert hülye ahhoz, hogy a töltőcsatlakozót értelmesen használja. Jó lenne, ha a gyári töltővel kompatibilis lenne a kábel. Egy Redmi Note 13 Pro+ a kinézett új céges telcsi.
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterMark #131547 üzenetére
Tudom, de a vevő ajánlotta fel, én meg beleírtam, ezen nem múlik. hierarhia szerint egy magánszerződés sosem fogja felülírni a jogszabályt.
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterMark #131369 üzenetére
Addig örüljetek, amíg nem kezdek el telefonról gépelni
üdv, föccer
-
válasz
MasterMark #131296 üzenetére
Szerintem ez csak a talp, jön majd bele egy bazi nagy óriáskerék.
-
csoszogi
tag
válasz
MasterMark #131280 üzenetére
pedig neki van igaza. Vagyis: "Nem kresz szerinti felfestés" állítás nem igaz
csak egy példa:
[link]
Amint látod van ez tűzcsappal is:
[link]
habár az alatta lévő szöveg szintén hasonlót ír, mint amit bemásoltam alulra...
És hogy teljes legyen a kép, tűzcsap X nélkül (alsó részen):
[link]
és a kép alatt
"Ugyanakkor a KRESZ-ben nincs olyan szabály, hogy tűzcsapoknál nem szabadna megállni vagy várakozni, csak akkor, ha ezt pl. X jellel jelölik. Itt viszont ilyen nincs, tehát a tűzcsap előtt várakozni nem tiltott!"Szóval mindenre lehet példát találni....
-
fant0mi
őstag
válasz
MasterMark #131278 üzenetére
Hát bizony de. Olyan várakozási tilalmat jelez, ahol a jelzett területet szabadon kell hagyni (kapubeálló, tűzcsap, ilyesmi).
-
simonzé
addikt
válasz
MasterMark #130995 üzenetére
Persze kell hely a kocsinak is, de nem akarom lekorlatozni a lehetőségeket. Ha a kocsi is elfer ugyanott, akkor örülök. Ha nem, nem gond. Az autót le tudom parkolni az utcán is és azt le is lehet zárni. Az Utánfutó tartalma viszont szabad préda a rossz arcoknak.
-
Weaver
senior tag
válasz
MasterMark #130919 üzenetére
akkor jó, hogy rákérdeztem. köszönöm!
-
válasz
MasterMark #130889 üzenetére
Nemtom miért nem lehet a jó kis 36 kilós monitoromnak csinálni egy vesa mountolható tálcát, tuti megtartanák a manapság divatos karok
-
homerhamm
addikt
válasz
MasterMark #130837 üzenetére
A 44500 már megvolt, én vittem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #130793 üzenetére
Jaja én is akartam írni.
Meglepődve vettem észre a bünti-egyenlegemen hogy a záróvonal átlépésért kaptam 2-t. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #130793 üzenetére
AKkor marad a 30k.
-
mike1334
veterán
válasz
MasterMark #130779 üzenetére
Ez sajna a keret felett van, 100e max.
-
tibbike01
őstag
válasz
MasterMark #130616 üzenetére
Nyilván nem akkor megyek át szándékosan a piroson, amikor állnak a zebrán, forgalom van, hanem pl éjszaka, amikor épp hogy pirosra vált és jól felmérem előtte a terepet, de ilyen is max 2szer van egy évben.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #130594 üzenetére
Van pár olyan esemény, ami az ő vezetése alatt ment végbe és azok közvetett, vagy közvetlen módon hozzájárultak az utazási idő növekedéséhez.
Persze ezen események között van azért olyan is, amelyek már korábban mozgásba lendült folyamatok eredményei és teljesen függetlenek Geritől.Én mondjuk ezek közül kevéssel találkozok, mert egyszerűen független vagyok tőlük. Például a 3-as metrót nem használom, de a nyomvonalán sem sűrűn járok kocsival. Ugyanígy kiesik egy az egyben a Lánchíd, a Nyugati tér, a pesti rakpart.
Amivel találkozok és kb minden alkalommal szidom, az a Blaha felszíni gyalogátkelőhelyei. Mióta összeeresztik az autós forgalmat a gyalogos forgalommal, azóta káosz. Feltorlódik a híd felé menő oldal, ezért a Nyugati felől a körúton érkezők nem tudnak jobbra kis íven fordulni. A Corvin felől érkezők, akik a Keleti felé szeretnének fordulni, 2-3 autó tud átmenni szabályosan a szabad jelzésen. A 99-es busz, akinek itt csak fordulója van, általában nem is fér bele a zöldbe. Én ebből az irányból már lepattanok a robogóról 28-as vilamos felőli végen, a járdán eltolom a leállított robogót a Rákóczi útig a zebrán túlra, beröffentem, felpattanok és robogok tovább. Így általában csak egy lámpányi időt vesztegetek el az értelmesebben viselkedő gyalogosok között. Mert az úttesten az autósok nem haladnak, köztük a többi motoros, robogós, rolleres, biciklis pedig ott megy, ahol tud, vagy a kedve tartja és még tovább tart. A nagykörúton az autós forgalmi sáv rovására kialakított kerékpársáv jó is lehetne, de a Blaha-Petőfi híd szakaszon több olyan szakasz is van, ami kb járhatatlan. Ahol jobbra lehet fordulni külön sávból, ott gyakran az autósok törnek előre a parkoló autó és az autós forgalmi sáv közti kerékpársávon, általában irányjelzés nélkül kivágódva. Ahol nincs parkolósáv, ott meg vészvillogóval áll meg boldog-boldogtalan. Persze az autós általában szarik bele, csak annyi helyet hagy, hogy a saját kocsija ne sérüljön. Nem telne sokba kicsit elvenni a gázt és beengedni a kerékpárost, aki a szabálytalanul várakozó autót kerüli ki.
-
válasz
MasterMark #130594 üzenetére
Persze hogy komoly, Magyarország!
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #130506 üzenetére
Köszönöm.
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #130497 üzenetére
Simán megadtad a kártya adataidat?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
És mennyi a kezelési költség? Arra vonatkozólag nem találok semmit az oldalon.
-
pjen
félisten
válasz
-
válasz
MasterMark #130472 üzenetére
Én tudok, és még szeretek is.
Asztalhoz csak akkor ülök, ha rá kell dugni több kijelzőt.
-
válasz
MasterMark #130408 üzenetére
Azt is kipróbálom majd, de már feltölöttem az egyenlegét az előzőleg ajánlottnak.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
MasterMark #130325 üzenetére
Nem tudom, nálam működik a link.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #130196 üzenetére
Sajnos még a zsákutcák is (nálunk legalábbis), pedig ott aztán nincs átmenő forgalom egyáltalán.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #130187 üzenetére
Európában ez a tábla valahogyan így nézne ki:
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, a munka várható befejezési ideje: xx-xx-xxxx
-
bul07
nagyúr
válasz
MasterMark #130106 üzenetére
Mint ahogy egy francia kisváros helyi híradója is lehet szórakoztató és informatív, de azon nem változtat hogy csak a helyieknek jelent bármit is
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #130085 üzenetére
Írjál gyorsabban akkor.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #130083 üzenetére
Ott van minden az első linkemen.
[link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
MasterMark #129953 üzenetére
Kevés, vagy sok?
Nekem már ennyi is sokk volt.
Nem azt mondom, hogy utálok itt élni, de ez nem szerelem, az biztos.
A háznuk nagyon jó helyen van, de még így is úgy érzem, hogy ha nyugdíjba megyek, elköltözöm, vagy ha dúrván akarok fogalmazni, azonnal elmenekülök innen.
Belátható időn belül (7 év múlva, ha nem változnak a szabályok) nyugger lehetek és valószínű a Pilis valamelyik kis faluját célzom/célozzuk meg. Legalábbis most így gondolom.
Vissaztérve a 3 évre, én ahogy visszagondolok korábbi éveimre, úgy gondolom, hogy minél öregebb az ember, annál hamarabb rájön arra, hogy neki mi az ami jó, konfortos, szerethető. Fiatalon belekakil az ember sok mindenbe, könnyebben alkalmazkodik, elfogad dolgokat.
Szóval nekem a 3 év pont elég volt arra, hogy leessen, hogy ebben a városban igazából semmi nem történik, semmivel nem jobb most, mint 3 éve volt, és sajnos nulla fejlődést látok.
Megy a magyarázkodás mindkét oldalról, hogy Geri nem csinál semmit, Geri meg azt mondja, hogy nincs pénz.
Ez engem nem érdekel, viszont azt amit látok, az egy nagy semmi.
Ami mégjobban zavar az a környezet. Itt mindenki tojik a környezetére, tiszta dzsuva minden, szinte mindenhol és ez a közterületeken kívül a magánportákra is igaz.
Már bocsánat, akinek nem inge, nem veszi magára, de itt a Pató Pál úr, az ej ráérünk arra még, a jóvan az úgy, a nem az én dolgom a gondolkodás meghatározója.
Viszonylag sokat (vagy épp eleget) járok külföldre, hogy amikor hazaérek, látom az írtó nagy kontrasztot.
Szinte minden környező ország teljesen más igényességgel kezeli a körülötte lévő környezetet. Szlovákia, a csehek, a horvátok, a lengyelek, mind mind kategóriákkal másabbak.
Pl. Ausztria nem azért szép, mert a közterületek rendezettek, (jó azért is) hanem egyrészt borzasztó nagy igény van az emberekben a rendre, a tisztaságra, másrészt ezt maguk a saját portájukon (amit láthatunk, ha végiggurulunk egy-egy osztrák falun (hiszen nincs, vagy ha van, akkor olyan alacson a kerítés) szívesen bárkinek megmutatják, hogy náluk milyen rend, tisztaság, gondozottság van.
Legutóbb 1 hónapja voltam és vasárnap este még kint a földeken dolgoztak a saját területükön. Ment a gazda a traktorral, vágta a lucernát, a feleség a terület széléről nagyméretű favillával húzta össze a levágottakat, a kisgyerek meg ott ült az apjával a traktor kabinjában és nézte, hogy mit hogyan kell csinálni.
Itt nálunk ahol lakom, egy viszonylag drága környezetben, az emberek arra nem képesek, hogy a kutyapiszkot összeszedjék, a házuk hiába 100 vagy többszáz milliós, tiszta gaz, össze nem sepregetnének, pfuuu nagyon bosszant ez.
Balkán balkánja...és mind a fejekben, mind a tettekben... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #129923 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szerintem nem, csupán azt a politikust aki "bort iszik és vizet prédikál".
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én kérek elnézést...
-
csibe1
addikt
válasz
MasterMark #129892 üzenetére
"Ugyanúgy ahogy a kresz oktatás általánosban, hogy ne legyen fogalmatlan biciklis gyalogos az úton."
Ez tényleg nem ártana, mert pár biciklis simán keresztülsuhan a zebrán, és körül se néz.
Amikor meg rádudálok, akkor még neki áll feljebb.
Egyszer majd elcsapják, akkor meg csak pislog, hogy miért volt. -
Ace owner
addikt
válasz
MasterMark #129864 üzenetére
Hdmi kellene mert uj tv-t mar kaptak. Ugynezki megoldodott
-
attiati
veterán
válasz
MasterMark #129866 üzenetére
Egyrészt kivágták az ütközés pillanatát és ki is kockázták.
De szerintem a lényeg nem az utolsó kamerán történik.
Ha megnézitek, a jobb (külső) sávban haladó autó fénye előbb tűnik fel, mint a bal (belső).Mégis lemarad a jobb oldali autó.
Vagyis szerintem az utolsó kameraképbe érve már sodródásban lehetett a jobb oldali autó.Az előtte lévő pár másodperc pedig hiányzik (a két kamerakép között).
De valóban egyedül dobhatta el, mert a belső autó halad rendesen.
-
csibe1
addikt
válasz
MasterMark #129779 üzenetére
Szóval akkor legyen tőle máshol másvalaki beteg?
Ez is nagyon saját közvetlen környezet tudatos hozzáállás. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #129735 üzenetére
Igen ezert irtam, hogy attol hogy nincs elsobbsege nem utom el.
-
cattus
addikt
válasz
MasterMark #129685 üzenetére
Elég nehéz átkelni ha a beragadó autó elállja az utat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #129643 üzenetére
-
Melack
veterán
válasz
MasterMark #129659 üzenetére
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Nem fog kiderülni soha.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #129647 üzenetére
Ja ez már egyértelműen az autók kitiltása a belvárosból. Eddig is a Margit hídig állt a sor.
-
Siriusb
veterán
válasz
MasterMark #129617 üzenetére
A Pénzverde mögötti részre gondoltam, bár pont a lépcsőzést jó lett volna elkerülni, de majd megoldjuk.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
MasterMark #129517 üzenetére
Köszi szépen, kaptam mindent.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #129501 üzenetére
Most volt időm ránézni. Nem volt nehéz. Mai fejjel a B részhez igényelném a függvénytáblázatot, de régen nem kellett volna.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #129501 üzenetére
Blikk, telex, index, stb linkeket dobott a "matematika érettségi feladatok 2023" kifejezésre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #129378 üzenetére
Spar drive in.
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #129374 üzenetére
De nincs is miért. Keresgéltem:Miért haldoklik Budapest egymor legszabb utja a Nagykörút blikk. Nagykörút: minden ötödik üzlet zárva 2023 jan 3.168 óra. Kereshetek még.
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #129372 üzenetére
Melyik az az utca ahol meg lehet állni? Bemegyek az utcába és esetleg 3 utcát vissza gyaloglok.
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #129264 üzenetére
Nem nekem gond.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #129147 üzenetére
A Pixma gyengélkedett, típusbetegség, hogy a nyomtatófej megadja magát, előjele már volt. Több patront már nem vettünk hozzá.
Váltotta az Epson, napi használatban van. A szerviz szerint a hiba leírása szerint szkenner vezérlő hibás.
A HP- főni vette tavaly, mert a hisztis ügyvéd nem volt hajlandó olyanra nyomtatni nálunk az irodában, amelyikre esetleg valaki már rátüsszentett. Nincs benne 100 oldal.Miért tintasugaras? Mert a full duplexes színes lézer drága, a mi volumenünknél nem éri meg.
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterMark #129133 üzenetére
Már nem. Jogileg közös megegyezés volt.
oriic: nem, zasszonyság.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #129133 üzenetére
Én úgy értettem hogy a főnök tért vissza gyesről.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #129037 üzenetére
Szokásos év végi HSZ gyűjtés.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
MasterMark #129037 üzenetére
A hsz. Válaszolni kell rá.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #128988 üzenetére
Most en is beszivtam az emagos rendelest. Szerencsere nem fizettem elore, Alza 2 nap alatt teljesitette a rendelest.
Emag 1 het alatt sem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #128724 üzenetére
Mert ha nem lenne parkoló a körúton az azt az üzletek sínylenék meg. Lásd mi lett az üzletekkel Erzsébet híd-Keleti PU viszonylatban, mikor megszüntették a parkolást a járdákon.
Mondjuk az a plázaépítések előtt volt pont szóval kettős hatás volt. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #128724 üzenetére
Kene egy melygarazs oda (is).
-
válasz
MasterMark #128512 üzenetére
Ja, csak ne csak magát földelje szerelés előtt, hanem a cuccot is, amit szét akar szedni.
Mondjuk manapság baromi nehéz megölni így megölni bármit is -
válasz
MasterMark #128399 üzenetére
CRT, vagy semmi!
-
Ace owner
addikt
válasz
MasterMark #128388 üzenetére
Leghosszabb metros jumperral mentem m0-n, jobbról kapaszkodobol húzta rám a kormányt az agyhalott, kikellett vagodnom a belsobe mert nekem jön pedig egy 3negyzetmeteres szakács vigyorgott a kocsi oldalán.. Konkrétan mellettem volt és nem vett észre. A kedvencem viszont még mindig a belsosav megengedett -10% KRESZ professzorok akik azt a szabályt felejtik csak el hogy a gyorsabban haladot köteles vagy elengedni ha 400al is megy 30 helyett.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #128386 üzenetére
Nem néz oldalra, tükörben már nem lát. Én se szeretek a középső sávban menni sem pályán, sem a Hungárián. Forgatom a fejem minden sávváltásnál.
-
válasz
MasterMark #128361 üzenetére
Igen, nem ártana mellé valami normális szabályozás is.
Mondjuk háromszor mégy el mellette százzal, elsőnél kis mani, másodiknál a kocsid értékének 10%-a, harmadiknál jogsi bevonva. -
mike1334
veterán
válasz
MasterMark #128343 üzenetére
Persze, én is emlékszem mi volt 2006-ban...de azért azt gondolnám, hogy 2022-ben 9 órával előre meg tudják mondani, hogy milyen idő lesz...
-
válasz
MasterMark #128280 üzenetére
Mondjuk böngésző.
Foxie: azért felnevettem rajta...
Atti: Én is koppantam már laza futkosás közben homlokkal a betonba kölyökkoromban, semmi bajom nem lett, de azt mondták a cigányok nem messze tőlem, hogy pedig ez jó nagyot koppant.
Remélem ő is megmarad, és mindenkinek szép álmokat kívánok. -
Petyyyyy
addikt
válasz
MasterMark #128258 üzenetére
Nagyon jó.
Valid, én sem próbáltam még így, de van egy másik ami elég sokat kibírt már.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #127947 üzenetére
Lehet, a diétát úgy tartja, hogy lemondott a kajáról, mint a nőkről, cigiről.
hszilard666: aki eddig is egyik napról a másikra, vagy egyik fizetéstől a másikig élt, azon csak nőtt a nyomás. A munkáltatók meg mindig lassabban korrigálnak. Aki minimálbérért dolgozik, annak évről érve emelkedik a fizetése, általában a behazudott infláció környéki mértékben.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #127947 üzenetére
Természetesen igazad van, kár lenne tagadni az inflációt. De mondjuk az érdekelne hogy a társadalom alsó rétege aki eddig pénzügyi nyomás alatt volt hogy oldja meg ezt a szitut. :/
Habár a munkáltatók biztos korrigálják idővel, nem?
föccer:
Most hogy mondod tényleg!Érnem kellett egy kicsit na!
pjen:
Hehe, ismerős az érv, én is mindig ezzel kábítottam magam ha visszaestem hogy "mi van ha holnap meghalok?" Nem egy okos logika mostmár látom. -
homerhamm
addikt
válasz
MasterMark #127852 üzenetére
Hát sok hely van amit nem lehet elmondani mit dolgozol.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #127820 üzenetére
Ja igen. Emlékszem apám is volt hogy párszor felállt velünk az asztaltól rendelés után mikor 1 órán át nem jött a kaja.
Utána mondjuk nyalizott az étterem de a szájíz már nem volt jó. -
válasz
MasterMark #127702 üzenetére
Most nézem az alkalmazást , nekem nincs letöltve. Vidéki vagyok , szerencsére ritkán parkolok fizetős helyen Budapesten .
-
válasz
MasterMark #127618 üzenetére
Pont ezért faszfejkednek a munkáltatók olykor, mert nem kezdik el az emberek ezt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #127616 üzenetére
Eleg a epren kivuli jobb egyezseget elerni, szukseg eseten a jogellenes magatartast megallapittatni es karteritest kerni, nem pedig a munkaviszon visszallitasat. En ezt tennem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #127614 üzenetére
A munkavallalonak vannak jogi eszkozei ilyen esetekre es nem eselytelenul (en is megtapasztaltam mar -munkaltato jogi kepviselojekent- ezt, mi a hozzaallas ilyenkor).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #127588 üzenetére
Ahha, tükrök!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #127142 üzenetére
Igen, kifelé kb akadálytalanul jön a levegő és nem párásodik a szemüvegem, nem ázik át az anyag plusz a műanyag kosárnak köszönhetően nem fulladok meg benne 20 perc alatt sem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #127139 üzenetére
Nincs helye, nem része a terméknek, csak csomagolóanyag. KN95 maszk.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #127133 üzenetére
Hülyének is megéri az ismeretlen eredetű aktívszenes patron
-
Luissimo
veterán
válasz
MasterMark #127107 üzenetére
Hogyne,
Ilyen a magyar,
A medvèből sajtot csinàl, a madàrt megfeji a teje miatt, a turistàbol szalàmit készìt, a halàszbòl lèt fõz,
Nemcsoda hogy nemlett olyan vilàghìrü a magyar konyha -
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #127107 üzenetére
A kutyának való hús felétek kutyából van?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
MasterMark #127024 üzenetére
Igen, teljesen igazad van, így is fogjuk csinálni, de most nem tudnk tévézni...
Tényleg senki ne tud szerelőt, aki tudna segíteni? -
válasz
MasterMark #127024 üzenetére
Köszönjük, utólag okos kapitány.
-
homerhamm
addikt
válasz
MasterMark #126994 üzenetére
Túl világos a tábla.
#126995 22 perc volt a vége, és csak a Kökire megy.
Remélem becsődöl az egész MÁV.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #126960 üzenetére
Nem vagyok vájtfülű és magasabb hangerő mellett még mindog jobb a hifire így kitett hang, mint a TV beépített hangszórója. Én is jobban örülnék, ha a hifimen az optika bemenet lenne, nem kimenet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #126958 üzenetére
Be van húzva a falba a TV és a hifi közé sztereó RCA kábel, de a TV-n az audio kimenet 3,5-es Jack, vagy optika. A hifimen nincs optikai bemenet, így vagy keresek átalakítót, vagy forrasztok.
Lorcsi: köszi, de RCA anya kellene a Jack másik végére, különben átalakító átalakító hátán lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest