- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
No, a 3-as metró megint lerohadt KöKi és Nagyvárad tér között.
-
Tim82
félisten
válasz
Rypejakten #74434 üzenetére
Megköszönném.
-
Tim82
félisten
válasz
Rypejakten #74432 üzenetére
Nekem pont jól jönne egy ilyen. Kérdés, hogy honnan kellene elvinni? Ennyit meg megadok érte.
-
Tim82
félisten
Keresek desktop géphez hátlapi eSATA kivezetést és alaplapi USB tüskesorra dugható USB anya-anya mazzagot. Sör-csoki-pici pénz cserébe.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #73943 üzenetére
Jöttem Debrecenbe, Waze szólt, hogy nincs net, vakon repülünk, hiába van glonass is. Ment is a levesbe a magasztalt offline navi.
Én eddig úgy tudtam sok-sok cikk és ismertető alapján, hogy a Waze online navi és nem megy mobilnet nélkül, de lehet, hogy tévedek.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #73910 üzenetére
12 rész (ha jól emlékszem), nem mondom, hogy nincs benne gyengébb rész vagy üresjárat, de alapvetően nagyon felnőtt módon kezeli az egész szuperhős-zsánert (van, hogy kicikizi vagy a józan ész szempontjából megkérdőjelezi az egész szuperhős-lét értelmét, létjogosultságát). Szerintem a sztori is jó, a főhős nem éppen sebezhetetlen, a főgonosz sem sablonos és jól megkoreografált, nem unalmas akciójeleneteket is sikerült beletenni.
tomcsi23: tenkjúverimaccs! Kereslek, ha úgy alakul - bár árat nem írtál.
-
Tim82
félisten
válasz
werszomjas #73905 üzenetére
Westel 900?
McFly, biztosan jó irányba indultál a DeLoreannal?
-
Tim82
félisten
Saint_-nek itt is köszönöm a
csiklókatThinkpad trackpoint-okat. -
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #73884 üzenetére
Nemtom, sosem próbáltam még szétszedni egy floppymeghajtót.
CoolBoy: és azzal milyen jól mutatna a Te gépedben! Én köszönöm, maradnék a gyári fekete előlapnál.
Szerk.: floppy egyszerűen azért kellene nekem, mert 1. elég sok floppyról kell majd idővel adatokat lementenem (nem saját floppykról van szó), 2. megkönnyíti retró gépekre az adatmásolást stb., ahol mondjuk nincs ethernet csatlakozó meg ilyenek.
Mondjuk USB-s van, de jobban örülnék egy belsőnek asztali gépbe.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolti72837 #73876 üzenetére
Véletlenül láthatóan nem fekete.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #73523 üzenetére
#YT alert, asszem, NSFW is.
-
Tim82
félisten
"Ilyet nem fogsz venni sehol, gyaníthatóan asztalos is furcsán fog rád nézni, ha egy ilyet kérsz tőle" [link]
Helló, Winner, Te is furcsán néznél egy milyen megrendelésre?
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #73311 üzenetére
Kb. 2A-s töltőfejet javasolnak akkor hozzá + micro USB végű kábelt.
*
Ez az Amerika Kapitány - Polgárháború az, aminek az Avengers 2-nek kellett volna lennie. Jó film volt, bár van egy-két "apróság" a sztoriban, ami szerintem logikátlan. De az már spoiler lenne... -
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #73284 üzenetére
Nekem úgy tűnik, elég kraftot ad le a Philips tévém USB portja neki.
Ha a Te tévédnél nem így lenne, akkor talán egy aktív USB hub-ot érdemes kötni a tévére, az USB hub-ra egy tápegységet, meg micro USB kábellel a Pi-t. Rémlik, hogy valakinek ez a megoldás működött a Pi topikból.
Melack: Pi 3 nekem azért volt felesleges, mert az én céljaimra nem jó a belekerült wifi modul. Én ugyanis mindent igyekszem átnyomni az 5 GHz-es sávra, mert a 2,4 GHz itt a panelrengetegben kissé túlzsúfolt.
A Pi 3 meg kapott egy alap, nem is különösebben gyors, csak 2,4 GHz-en működő wifi modult. Meg BT-t, amit pont a Pi-nél én kb. semmire nem használnék (vagy ha igen, akkor megint jobb egy USB-s BT modul). Másban meg igazából nem jobb a Pi 2-nél.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #73281 üzenetére
Ja igen, ha a TV-dnek van USB portja és arra kötöd a Pi-t, az azért tetszetős megoldás, mert a távirányítóval egyszerre kapcsolod be a TV-t és a Pi-t.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #73277 üzenetére
Valamikor én is veszek még egyet, akarok egy dedikált hálózati zenelejátszót is. A fórumbeli vélemények alapján arra is tök jó.
Mondjuk az lehet, hogy költségesebb project lesz, egy ilyennel vagy egy ilyennel.
*
a hangot nem tudom hogy fogom megoldani még... azt lehet vennem kell hozzáA Pi kiad a HDMI-n hangot a TV saját hangszóróira, csak én nem vagyok elhalva a TV-m hangi képességeitől, ezért iktattam közbe a külső hangkártyát.
Ahhoz, hogy a TV-ről küldjem tovább az erősítőre, kellett volna még egy extra átalakító, ez meg így rendelkezésre állt.
**
Saint_:mi a baj a hanggal? alapból nem viszi át a tévére, vagy mi???
Dehogynem, ld. fentebb.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #73275 üzenetére
Képes.
Nálam is a Pi végzi a lejátszást amúgy, a NAS csak hálózati tárhely.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #73267 üzenetére
Pi 2, mert nincs szükségem a 3-ban lévő wifire és BT-re (wifi adapterből majd AC-set fog kapni, a BT-t meg valószínűleg nem fogom használni).
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e: az OSMC-t tettem fel, itt az image fájl, amiből csináltam microSD-re a telepítőt.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #73266 üzenetére
Gyors költségvetés:
Amit kellett venni:
- Raspberry Pi 2 Model B -> 13.335,- Ft (PCX-nél)
- a ház már megvolt korábban eBay-ről, kb. 758 Ft (nem ettől az eladótól, de ilyen)
- 8 GB-os Toshiba class 10 microSD sinceritytrading-től, kb. 1045 FtÖsszesen: 15.138,- Ft.
Ami volt itthon:
- micro USB kábel (a Philips TV USB csatlakozójára dugtam a Pi 2-t, úgy néz ki, elég kraftot lead)
- Ethernet kábel (kihúztam a Popcorn NMT-A100-ból, amelyiknek a helyére kerül a Pi, de van itthon USB-s wifiadapter is)
- USB-s egér és billentyűzet (csak az elején dugtam be, mert nem voltam biztos, hogy alapból működik majd a "HDMI-CEC" = magától megy-e az, hogy a TV távirányítójával tudom használni a Pi-t)Extra:
- régi USB-s külső hangkártya (Creative Sound Blaster Extigy), amire nyomtatókábellel rádugtam a Pi-t, a hangkártyát meg rákötöttem egy jack-RCA kábellel a házimozi erősítőre.Beüzemelés:
- fogtam a microSD-t, laptopon Win32DiskImager-rel rátettem az OSMC-t
- összeraktam a Pi-t (beletettem a házba, rátettem a ház mellé kapott két apró "hűtősünit", majd négy csavart a helyére csavarva és betolva a microSD-t készen is voltam)
- összedugtam a dolgokat (először HDMI-t, USB-s billentyűzetet és egeret, csak a legvégén a tápellátást biztosító micro USB kábelt -> elsőre ez külső töltőfejre ment, az összedugással be is kapcsolt a Pi)
- bekapcsoltam a TV-t, láttam, hogy az OSMC elkezdte már telepíteni magát
- pár perc után újraindult, majd fel is állt a kész rendszer.Finomhangolás:
- beállítottam hangkimenetnek a külső hangkártya analóg kimenetét
- megadtam a NAS IP címét a hálózati beállításokban
- kerestem egy nekem tetsző skint... és már tudtam is filmet nézni, ha akartam, igaz, egyelőre csak a fájlkezelőjéből nyitva meg a NAS-on lévő dolgokat.
Amit még be kell lőni:
- Médiatár (hogy pl. a NAS-on lévő filmek a Filmek menüpont alól, a NAS-on lévő sorozatok meg a Sorozatok menüpont alól is elérhetőek legyenek, ne fájlkezelőből kelljen őket nyitogatnom).... és kész is lennék ezzel.
-
Tim82
félisten
Egészen tetszetős ez a Raspberry Pi, mint médialejátszó.
-
Tim82
félisten
Eladó egy TP-Link M5250 zsebrevágható, akkumulátorról üzemelő MiFi router (3G-s mobilnetet tud megosztani wifin).
2016. november végéig garanciális, doboza, tartozékai (kézikönyv, micro USB kábel töltéshez és konfiguráláshoz, normál -> micro sim adapter) megvannak. Használati nyomok vannak rajta (konkrétan pár apróbb karcot gyűjtött be a "kijelző" részen, meg enyhén "matt" lett a fekete műanyag burkolat), de semmi vészes. Kb. 5-6 óra üzemidőt tud, micro USB-ről tölthető.
8k-ért tervezem felrakni Hardverapróra, de gondoltam, előbb bedobom ide: topiklakóknak 7,5k. LTE-képes utódra váltottam, azért lett eladó.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #73115 üzenetére
A gyártó szerint van rajta 3,5" jack kimenet (hátoldalon, kis fejhallgatóemblémával megjelölve), szóval igen.
macilaci: semmit, csak említettem egy hangfaltípust.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72990 üzenetére
Nos, a törit is csak le kéne ülni megtanulni...
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72984 üzenetére
Az én tapasztalatom ennek ellentmond. De nem igazán vitatéma, tiszteletben tartom, hogy így gondolod. Én kifejezetten rossz matektanárokat fogtam ki középiskolában. Fejem az lett volna hozzá, motivációt, érdeklődést az említett tanárok nem tudtak kiváltani (nem csak belőlem).
Ráadásul imádtak egyest osztani ("Szerinted ez jó válasz? Na és szerinted? Teszerinted? És neked mi a véleményed a válasz helyességéről? (...) Akkor egyes, egyes, egyes és egyes."), szóval tanárnak is alkalmatlannak tartom őket. Az érettségi írásbelin én pl. azért buktam meg, mert az érettségi évében minket tanító matektanárom szerint nem volt ildomos két lépést egybevonni egy logaritmusos feladatnál, aminek amúgy a levezetése és megoldása hibátlan volt. (Hozzáteszem, hogy a logaritmus és trigonometria ment nekem tök jól matekból, amúgy stabil kettes-hármas voltam, ld. fenti történet szorozva pár tucattal.)
Szóbeliztetést meg a szülői panaszok miatt (érdekes módon olyan emberek is megbuktak a matek írásbelin, akiknek jóval több tehetségük és érdeklődésük volt a témában, mint nekem) az igazgatóhelyettes végezte, akinél valahogy nem csak átmentem, hanem négyes volt a szóbelim. Vajon mi lehetett az oka? (Nem tanultam magam betegre az érettségire, az tuti...)
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72978 üzenetére
Nekem matekból voltak ilyen tanáraim.
Melack: Kim Dzsong Kettő!
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72968 üzenetére
Ha belegondolok, hogy lehetnék az a tanár, aki most megbuktat érettségin, ha végzettség alapján helyezkedem el...
macilaci: Történelem szakon, egyetemen egyik évfolyamtársnőm úgy jegyzetelt, hogy "Első Béla (...) Második Béla (...) Harmadik Béla (...) Egyedik Béla..."
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72953 üzenetére
*Never* go full retard!
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72950 üzenetére
Akkor a spanyoltudásodat már ne is említsük...
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #72880 üzenetére
Kell.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72768 üzenetére
Szerencsére nem az életkort, hanem a skillt jelöli a lvl.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72766 üzenetére
Mi a pinamágnes ha nem a likvidkúling?
Forever alone lvl 99.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72655 üzenetére
Most már nem ajánlok fel korrepetálást - hegy alatt már késő abrakolni.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #72465 üzenetére
Senki sem mondta, hogy a véleményeddel van a baj.
De ha ilyeneket írsz le, mint:
én sosem értettem, miért sima levélként küldik a kártyát.
+
meg ők is jobban járnának, ha tudnák igazolni, hogy a user átvette.
+
akkor menjen be a user a fiókba érte személyesen, tudom, kényelmesebb, bla bla, de lehet ez szerzőflsi feltétel és nem is lenne tisztességtelen.
+
de akkor is szenzitív adatokat tartalmaz a kártya ahhoz, hogy sima postai küldeményként menjen.akkor talán joggal gondolom, hogy nem láttad át vagy nem gondoltad egészen végig, miért is csinálják úgy, ahogy csinálják a bankok. (Nyilván a "hülyének nézéssel" direkt túloztam, de érted is, mire gondolok.)
Adatvédelmi szempontból nyilván nem tökéletes, de éppen eléggé át van gondolva a rendszer ahhoz, hogy le legyen védve mind a bank, mind az ügyfél.
És még egyszer: nem védem a "processt" (semmi érdekem sem fűződik hozzá, hogy védjem, csak volt némi rálátásom korábban), egy szóval sem mondtam, hogy az ügyfélnek ez amúgy annyira szuper megoldás lenne. Sem kényelmileg, sem biztonság szempontjából. Még mindig csak arra mutatok rá, hogy ez egy kitalált, működő, kompromisszumos rendszer. Nem tökéletes, de működik és megvan benne a szükséges biztonság (értsd: ami ugyan nem ideális, de elégséges és fenntartható mindkét érintett fél számára).
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #72463 üzenetére
Egyrészt olvasd már el rendesen, amit írtam, másrészt meg még mindig ezzel van a gond önmagában:
"én sosem értettem, miért sima levélként küldik a kártyát."
Ez tök külön szál attól, hogy mi van akkor, ha a kártyaadatok kikerülhettek. Amúgy a legtöbb vonatkozó banki ÁSZF-ben még ki is térnek arra, hogy ilyen esetben kötelessége jelenteni a kártyabirtokosnak a bank felé ezt és intézkedni a letiltatásról - de ez nem is volt kérdéses részemről sem.
A kiszerkesztett részedre meg inkább nem reagálok, nem ér annyit.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #72455 üzenetére
Még mindig:
- ha nincs aktiválva a bankkártya, nem tudnak vele visszaélni,
- aktiválni csak a hozzá való PIN kód birtokában lehet,
- mivel a kettőt nem együtt küldik ki, ezért az igencsak elméleti kérdés az, hogy mennyire "szenzitívek" az aktiválatlan és elveszett kártyán lévő adatok, ha egyszer aktiválás nélkül nem lehet velük visszaélni
- ergo az általad hülyének nézettbankoknál nagyon is gondosan felmérték, hogy mit nyernek és mit vesztenek azzal, hogy ajánlott levélként vagy sima postai levélként küldik ki az ügyfelek bankkártyáit (amik - megint leszögezem - aktiválatlanok és PIN kód hiányában nem is aktiválhatóak),
- orrhosszal nyert a költséghatékonyság, mert gyakorlatilag elhanyagolható annak kockázata, hogy valaki valahogy meg tudja szerezni random kiküldött és elveszett/lenyúlt bankkártya PIN kódját (amit amúgy jó eséllyel nem postán küldenek ki, hanem ügyfél adta meg mondjuk a bankkártyaigénylés intézésekor bankfiókban a kis kezével bepötyögve egy terminálon), viszont havi x ezer postai úton kiküldött bankkártya esetén nyilvánvalóan szignifikánsan mérhető, mennyivel kerül kevesebbe a sima levélként küldés az ajánlott levél helyett,
- még az így elveszett kártyák újragyártatása is elhanyagolhatóan kis költség
- ha még mindig nem szimpi a levélküldéses kézbesítés, lehet igényelni a fiókbeli átvételt, de azt az ügyfélnek kell kérnie külön, mert default postán megy. Nem lehet elvárni ugyanis Zsákfaluvégi Józseftől, hogy bumlizzon be az ötven kilométerrel és három átszállással arrébb lévő legközelebbi bankfiókba, ha nem jelzi külön, hogy kifejezetten szeretné.Másrészt nem kell semmit sem védenem, egyszerűen szeretném, ha végiggondolnád végre, hogy miért is logikusak a fentiek. Legalább megérted, hogy miért küldik a kártyákat sima levélként.
És az sosem volt kérdéses részemről, hogy a konkrét, most felmerült esetben aktiválás helyett cseréltetni kell a Reader's Digest kártyát.
-
Tim82
félisten
-
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Lesz az még jobb is, ami nekem nagyon tetszik, hogy nagyon nem fekete-fehér a világ és a sztori (a főszál legalábbis).
DeFranco: én sem értettem hozzá, de viszonylag kevés utánaolvasással megoldható, nem olyan bonyolult dolog az.
Videókártya-vonalon csak arra akartam utalni, hogy igen, kb. ilyen erősségű/fogyasztású kártya lehet jó a célra, mint a HD7750. Nvidiával még ennyi taoasztalatom sincs, csajom gépébe tettem egy GT440-et, azzal a Dragon Age 3 meg a Fallout 4 jól fut, a Witcher 3 meg eldöcög (2,5 GHz-es Core 2 Quad meg 8 GB RAM mellett).
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #72326 üzenetére
Az alaplapod tud magfeloldást, úgyhogy érdemes valamilyen feloldható Phenom II x2/x3-at nézni x4 helyett. Úgy nézem, kb. ez a vonal is a vége, mert az FX-eket nem támogatja a lap. Ilyen feloldható procikat szerintem 5-10k közötti áron kapsz HA-n, én 5,5k-ért vettem tavaly nyáron a magam hárommagosított Phenom II x2 555 BE-jét, ez nálam három maggal 3,6 GHz-en ketyeg stabilan, feljebb nem nagyon vittem, nem akartam elszállni a fogyasztással.
A magfeloldással (és annak hatásával a fogyasztásra) Oliverdának van egy kb. 6 éves cikke a PH!-n, a Tudástár rovatban. Dióhéjban minden feloldott mag kb. +15 W TDP-t jelent a proci alap TDP-jéhez képest, ha jól emlékszem.
Videókártyának én egy passzív HD7750-et használok, ez kb. a valahai HD4850 tudásszintje erőben, támogatja a DX12-t/Mantle-t/GCN-t/Vulcan API-t meg minden egyéb izét, ami fontos a gémerkomuniti szerint. Persze nem erős kártya, kb. belépőszint (ahogy az átnevezett változata, az R7 250 is), de mivel kis fogyasztású, passzív kártyát akartam, ez részemről oké. Gondolom, neked is kb. megfelelne ez a szint. GTA IV-et nem játszok, de valószínűleg azért bőven elboldogulna vele 1280*1024-ben.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #72225 üzenetére
Szimpátia van, kémia (és baráti koituszra játszás) nincs és nem is volt. Ebben persze benne van az is, hogy nem vagyunk egészen egy korosztály, ha jól számolom, kb. 10 év korkülönbség van köztünk és én vagyok a fiatalabb. De akkor is létezik, működik, annyi az alapja, hogy bírjuk egymás búráját. Azt sem hiszem, hogy annyira ritka dolog lenne egy ilyesfajta kapcsolat.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #72212 üzenetére
Nem vagyok meleg, mégis az egyik legjobb barátom nő. (Igaz, nem a cicababa, hanem a talpraesett, önálló fajtából.)
Soha fel nem merült közöttünk semmi egyéb, ellenben kiválóan lehetett vele együtt sörözni, kirándulni, megbeszélni az élet dolgait stb. Soha egyik csajom sem volt rá féltékeny.
(Múltidő is csak azért, mert kétéves gyereke van, ami kissé limitálja a közös programokat. Ami gyerekes fotó van rólam FB-n (asszem, csak betaggelve), az az ő kislányával van.)
*
Azt persze érteni vélem, hogy miért tartod enyhén gyökérnek a bejegyzést. -
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72165 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #72117 üzenetére
de nem ez okozza a lassulást szerintem
A linkelt hozzászólásod-beli értékek alapján valóban nem, azok alapján kb. szabad szemmel észrevehetetlennek kellene lennie a lassulásnak, nem pedig vinyó szintre kellene süllyednie a sebességének. Alaplapodhoz esetleg nincs frissebb SATA vezérlő vagy chipset driver?
de nem találtam működő workaroundot rá, ha esetleg neked van ilyen a tarsolyodban
Nemtom, mintha ezt még nem próbáltad volna: amúgy a Win 7 topik összefoglalójába is be van linkelve már.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #72087 üzenetére
Jellemzően a [saját felhasználóneved]\Dokumentumok mappát érdemes lementeni 1:1-ben, ha a játékok nem Steam-esek (nem mentenek felhőbe) és nem a játék saját könyvtárába kerülnek a mentések.
Amúgy oké, hogy négy éves a rendszer, de ment azon az SSD-n a trim rendesen? Nyilván lassul valamennyit (a Windows szemetel stb.), de azért HDD lassúságúra nem kellett volna beállnia, ha minden oké.
A "Windows 7 nem talál frissítéseket"-bug viszont szinte biztosan nem egyedi probléma, sokan tapasztalták az utóbbi egy évben, hogy van ilyen (mintha a Windows 10 megjelenése óta különösen gyakori lenne), szóval azt nem biztos, hogy újratelepítés fogja megoldani.
*
GoG.com-on akciós többek között a Baldur's Gate I-II Enhanced Edition, be is zsákoltam őket, cirka 3k-ért együtt. GoG-éknál valahogy nem működik rendesen az akciós matek, ha a kettőt egyszerre zsákolom be, akkor 16 USD, ha külön teszem be őket a kosaramba, akkor 3 + 8 USD...Ez már az az ár, amire azt mondom, hogy megéri, hogy ne kelljen szenvedni Windows 7 és újabb Windows-oknál a telepítéssel, van natív támogatás widescreen felbontásokra, meg kapott egy sor apró, de kényelmes és ésszerű ráncfelvarrást/javítást a kezelőfelület, a grafika, a térképek. Ja és megy natívan Linuxon is, nem kell hozzá Wine.
Mondjuk a 3 új karakter cseppet sem vonzó eddig, hogy kipróbáljam őket csapattagként, talán majd a félork Blackguard, de a Monk nem tűnik izgalmasnak, a félelf Wild Mage meg kifejezetten irritálóra sikerült. Egyelőre ezen kívül még nem találtam sok új tartalmat, de nem néztem még meg, mit is tud a Black Pits plusz tartalom (ami mintha külön kampány lenne).
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #72069 üzenetére
Szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest