- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107919 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #107891 üzenetére
tuningban én is jártam már.
maradok a dallasnálGabN: a westend aljában lévő sushist próbáltad?
teljesen korrekt hely, árban is.
én a héten beugrom egy adagért. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #107878 üzenetére
legelső találat is mehet.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #107875 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #107825 üzenetére
Jogszabalyhellyel ezt ala tudod tamasztani?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107820 üzenetére
Bar van bajom a birosagokkal (ugyeszekkel meg tobb), de szerencsere komplexebben tudnak gondolkodni, mint te.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107816 üzenetére
Az eljarasjogban a bizanyitas azt a celt szolgalja, hogy a tenyallitas ES bizonyitekok (ami valamit igazolhat VAGY cafolhat) begyujtese es ertekelese kiadja a tenyallast.
De azt gondolom ezzel nem mondtam ujat.
A cellainfok lekerese is hozzajarul a tenyallas megismeresehez. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107814 üzenetére
Jo, akkor nem szakmabelikent ne kerdezz meg egy szakmabelit, hogy igazoljon egy masik szakmabelit, hogy bevett gyakorlat a cellainfok lekerese (en errol beszelek, nek arrol hogy ez az egyetlen, de "perdonto" bizonyitek), inkabb gondold azt, hogy nem az. Valid.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107810 üzenetére
Az elso ket reszre nem reagalok, merr minek, mondtam, kerdezd meg az ocsedet.
Nem egyeduli bizonyitas eljarasnak irtam a cellainformaciot.
De tenyleg, kerdezd meg ocseder.Amúgy az igazoltatásnál elég a név, születési hely, időpont, édesanyja neve, állandó lakcím. Szerintem ezt bármelyik nem egyke ember tudja a testvéréről.
Erre is csak azert reagalok, hogy ahelyett, hogy megkerdezned ocsedet, inkabb mast osszezavarhat, ugyanis Rendortv. 29.$ (2) Az igazoltatott köteles a személyazonosító adatait hitelt érdemlően igazolni. A személyazonosságot - a személyazonosító igazolványon túl - minden olyan hatósági igazolvány igazolja, amely tartalmazza a személyazonosításhoz szükséges adatokat
(Tegnap Qru is es en is irtuk, hogy nem lehet eleg a bemondas, amire ra is mutatsz a hsz-ed elejen,majd a vegen megdontod sajat magad)
Ha utananeztel a dolgoknak, utna folytassuk
Gzboti: az sem all meg sehol?
Mert a 100E kozvetlen, csak a deakon es a kalvinon all.meg. amugy nincs berletem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107806 üzenetére
Igen.
De eletszeru, hogy az emberrel vele van a mobilja, nem?
Kerdezd meg kerlek szepen az ocsedet, hogy alkalmazzak-e bizonyitasra a cellainformaciot es azt, hogy milyen gyakran es milyen ugyekben IS -
Magnum_
nagyúr
Trattoria da Antonio.
Recommended. Ha Varosban jartok. -
Magnum_
nagyúr
Hehe.
Taxify-tol kaptam 2k-t, lejottem deakra, 450huf-t fizettem csak es pont elkaptam a 100E-t -
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #107770 üzenetére
Elvileg, mondom elvileg csak meghatarozott esetekeben, biroi engedellyel lehet titkos adatgyujtest vegeznies az nem olyan sok.
201.$ (1) bek.A szel miattelobb ebredtem magamtol kb 20 perccel
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107764 üzenetére
Celliainformacio
... -
Magnum_
nagyúr
válasz
gzbotii #107758 üzenetére
Tolem is elloptak az automat.
Helyszinrogzites se volt, mondvan "minek", a korozest 2 hetig rossz rendszamra folytattak, stb.Velemenyem nekem is van.
Tavaly, amikor a reszeg p.csa osszetorte a kocsimat, meg a teve utcaban is osszevesztem veluk.
Csak a II.ker RK. volt normalis.
Meg minimalis ralatasom. Buntetozos kollegak is olyanokat meselnek, h egnek all a hajam. -
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #107752 üzenetére
A rendorautoban levo kamera rogzitHET!
Jelezném én ezt, hogy bizonyitas lefolytatasa koreben szeretned az aznapi felvetelt visszanezni, hogy nem te voltal + kerjek le a mobiltelefonod cellainformacioit aznapra, hogy ott sem voltal. -
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #107749 üzenetére
Jol mondja Qru.
Azt el tudom kepzelni esetleg, hogy a rendor a bediktalt adatokat ellenorizte. De ettol meg nem igazolta magat a rokon megfeleloen, tehat hiba volt az intezkedes soran.Az viszont reszedrol nem oke, hogy rogzitesz minden beszelgetest, hacsak nem ezzel kezded a beszelgeteseket es a partner kifjezetten hozza nem jarul a rogziteshez.
Na de itt es most ez jol johet pont, ugyanis ha ezzel a jogsertessel, hogy beelegyezes nelkul rogzitesz beszelgetest, nagyobb, ellened iranyulo jogsertest tudsz igazolni es ezzel nem visszaelsz, akkor gut (van erre birosagi hatarozat).
A rendorsegen ne akarj beszelgetest rogziteni, ugyis keszul jegyzokonyv, amit oldalankent ala kell irnod es az eloadasod tartalmazza.
Ami viszont fontos.
Tudataban vagy e annak, hogy akkor most feljelented a batyadat visszaeles szemelyes adattal megalapozott gyanuja miatt?Pontosabban a visszaeles szemelyes adattal nem maganvadas buncselekmeny, azaz hivatalbol indithat a rendorseg nyomozast, ha tudomasara jut az eset. Csak mondom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #107731 üzenetére
Hanyszor hallottuk mar, hogy lehet, hogy kirugnak
Nezd meg a Caprit
-
Magnum_
nagyúr
ma olyat teszek, amilyet nem sűrűn szoktam...
pontban 14.00kor kicsekkolok az irodából -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107671 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
most gondolj bele, milyen nehéz helyzetben van, aki vesz egy full-ra extrázott Kia Stingert a V6-os motorral és 19"-al és mondjuk a következő sarkon áll csak meg, mit kell magyarázkodnia a kulcson lévő logo miatt
ja, a bob szar, badgirlz kell ide
-
Magnum_
nagyúr
jók vagytok így korán reggel :-)))
-
Magnum_
nagyúr
Sutszi!
Melyik az a pc bolt es hol van pontosan, amelyik a dozsa gy metro kornyeken van es MX4 paszta kaphato?
(Bar lehet, hogy masikat vennek most...) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Ace owner #107449 üzenetére
Ha hetkoznap gut, akkor meg 40k is jatszhat. Kuponozz.
Agostino: en a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnak vittem egy csomo mindent a koltozes elott. Az ugyintezo nem koszonte meg, a portas igen.
De nem haragszom, mert a varoterben sok raszorulot lattam es remelem, hogy az a rengeteg ffi es noi ruha jo helyre kerult. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107446 üzenetére
Lehet, hogy tevedek, de szerintem Ace kicsit alacsonyabb aron keresgel, bar nem irt keretet, az igaz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #107436 üzenetére
Jaja, delutan itt volt a klimas, meg is rendeltem azt is.
Irok privit, lett uj ceg
En is raszoktam azokra a gatyakra egy ideje, de meg az elsoket 1.500ft/db aron vettem,ugyanaz a modell mar 2500/db vagy 6k/3db
Lehet, hogy a ket unnep kozott kiugrunk Becsbe (neztem repjegyeket is, de rendes hely nem fer bele iden mar, a klima fontosabb
)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #107423 üzenetére
Nem volt semmi pepejeans van graafban most. Ott kezdtem direkt. Egyebkent teli kabat volt a fokusz. A wellenstynbol az S is olyan volt ram, mintha L lenne. (Egyszazhuszezerert).
Igy vettem zaraban egy farmert fele annyiert.
Ja meg tok jo telikabatot.
(Meg vettem pulovert, polot, ovet, mellenyt, sapkat, mubor hetvegi taskat, meg alsogatyakat. Baz 3db 6k a tezenisben. Meg fogkefet meg unokaocseimnek ruhakat karacsonyra. Tankolni meg elfelejtettem es bevillant a szegenysegjelzo a szepvolgyin)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #107338 üzenetére
Ha te vagy a szerzodo, es nem fizetsz, az neki nem faj.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #107336 üzenetére
Tulajdonosi hozzajarulas kell. Nem jarul hozza?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #107327 üzenetére
A birosagokon fosas van. Ugy dontenek ilyen ugyekben, ami szerintuk elegedettseget valt ki "fent".
Maguktol.Egyre tobb biro fogalmazza meg ezzel kapcsolatos aggalyait publikusan.
Mert: 26. cikk
(1) A bírák függetlenek, és csak a törvénynek vannak alárendelve, ítélkezési tevékenységükben nem utasíthatóak. -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
grizlisandor #107234 üzenetére
Menyit szansz autora?
-
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok.
Finishelem a lakast, a heten az elmaradt aprosagokat potolomLumenetnel kineztem ket termeket, nem akartam webshopozni, raktaron van, kimentem erte a halal f@szara.
De! Nagyon kedvesek es segitokeszek voltak, masik konyhai vilagitast hoztam el, mint ami kineztem, ugyfelelmeny 5*, recommended.Hazafele feleseg mondta, hogy 2 eve voltunk a bekason levo gyradikoban, toljunk be gyrost. Ok.
Odaertunk, koszonesunk nem fogadtak, rendelest felvettek, fizettem 2100at ket gyrospitara es 1 kolara, leultunk es odaragadtunk a szekhez meg az asztalhoz, de meg a cipom alatt is irdatlan mocsok, cuppant minden lepesem, annyira ragadt.
Betoltuk arcba a gyrost, volt mar jobb is, nem hiaba nem voltam 2 eve.
Not recommended. Ja es #eci budos lettem amugy. -
Magnum_
nagyúr
egyetértek..
annyi a másik részre, hogy az enyémet 15k és 30k km-es intervallum van megadva, nyilván használati szokástól függő.
ahol én a problémát látom, az a felhasználás a user részéről, nem is igazán a szervizelés, fentiek szerint.Macko
Egy TSI egy korán öregedő konstrukció, amit óvni, félteni, kímélni kell azon felül, amit a szervizkönyv megkíván, vagy egy használati eszköz?
leírtam fent a kérdésedre a választ egyébként, olvass vissza, dankebitte.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Petyyyyy #107057 üzenetére
Automata volt?
Egyebkent az egy hiba (vag topikban sokszor ki lett targyalva), hogy a lancos motornak nem jo az alacsony fordulat, de az automata meg lerugja a fogyasztas miatt alacsonyra.
De nalam (manualis) is jelzi,hogy kapcsoljak mar fel. Hat nem. 100-nal szurok 6.-at.+Ugye a turbo is az olajtol kap kenest, a lanc is olajban van, oda kell figyelni. Lehet akar longlife intervallum is,ha csak autopalyazik valaki.
En 90% varos, ezert a 15k km-es intervallumot is megfelezem (az egyebkenti odafigyelesmellett)200k km-et illene elmennie a lancomnak. Utana mehet a csere joska batyamnal (ha nalam lesz meg akkor)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tboy93 #107053 üzenetére
Ugyanugy lesz azoknal is olyan gond, mint a tsi-knel, idearozsdasbokot
Egyszeruen fel kell fogni, hogy a turbos lancos autot kicsit maskepp kell vezetni, mint a szivo 1.4astrat. ami ketsegtelenul idotallobb konstrukcio azzal, hogy annak kifejlesztese ota az elvart kornyezetvedelmi normak szigorodtak. Nehez annak megfelelni, ezert van a downsizng.
En pl elfogadnek egy 1.0-1.5T uj civicet, nem felnek tole - ha uj
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #107051 üzenetére
Te mar megint mirol beszelsz?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tboy93 #107049 üzenetére
A TSI-ket kinyirjak 100k km alatt.
Qru: en ezzel arra utalok, hogy altalnositja a forumozok 90%-a a tsi-ket helytelenul ( meg te is, mert azt latod a ceges tsit pistike gyilkolasa miatt szervizbe kell vinni), holott csak tudni kell vezetni, meg karbantartani.
Ugyanakkor allami kozbeszerzeseken csak a vag jo, de a vag ilyen motorokat tud gyartani.
Akkor kokettalni kellene a mazdaval es skyactive motorokkal venni autoka. Jahogy a kozbesz ertesitoben az ajanlatkero okosan kizar mindent, ami nek vag. Oke.
A turbo meg a lanc egy torodest igenylo alkatresz.Nyilvan nem egy 90es evekkben fejlesztett vtec motor, de akkor nem is kellett annyi normativanak megfelelni.
Nem a tsi-t vedem, hanem amellett ervelek, hogy a turbos-lancos benzines sem feltetlenul rossz, meg akkor sem, ha a forumozo leirja hogy szar, mert hallotta, olvasta.
En hasznalok ilyet. De hasznaltam turbodizelt is meg szivonbenyast is, valamennyi osszehasonlitasi alapom van. -
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #107042 üzenetére
bártfainál javíttatta a váltót?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #107040 üzenetére
Igy lement mar az aruk?
Mert amugy szep forma.Mi volt a baja, hog kozel 1M volt a javitas?
Vagy lakatolas fenyezes? -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #106907 üzenetére
Áfázol, bátyja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest