- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
chilisos
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy lejátszok egy .mkv filmet, és a bsplayer nem talál csak egy hangnyelvet és feliratot, de tudom, hogy több is van rajta. Az audio és a felirat menüpontnál szürke a választási lehetőség, nem tudok másikat kijelölni. Már próbáltam sok mindent állítgatni a szűrőknél, de semmi nem működött, amit neten írtak. Mi lehet a probléma? Másnál is előjött ez?Köszi előre is
-
Emppu85
tag
Sziasztok..segítségetek szeretném kérni..utóbbi 2 napba előjött bs playernél nekem egy hiba..a bal felső oldalon egy derékszögű bevillódzás jön néha elő,nem folyamatos,de nagyon zavaró...más lejátszónál nem tapasztaltam ilyen próblémát..és eddig nem is volt ilyen próbléma,újratettem a lejátszót ..
Itt a videó róla,első 10 másodpercbe jól látszódik a hiba
Köszi előre is.
https://www.youtube.com/watch?v=cd8JPNcjMvM&feature=youtu.be -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Win10et újratelepítettem, és a ha elindítanék egy filmet akkor a bsplayer megnyilik, de nem játsza le a filmet. Se kép se hang, se fekete képernyő. Csak a lejátszófelület. Előtte ment. Más lejátszó visz mindent. Mi lehet a gond?
-
ityam
őstag
Hali
Felraktam most a windows10 et és egy csomó film szaggat amik korábban win7 el teljesen jól mennek. 50% prociidőt megeszik a bsplayer. Próbáltam régebbi verzióval is meg a legfrissebbel is és nem tudom mi lehet. az általa letöltött kodekekkel is csinálta aztán kipróbáltam hogy külön szedtem le ffdshowt meg xvidet divxet de így is ugyanúgy szaggat. Egy G3258 as procival ami 3.2 Ghz en megy 8 giga ram társaságában az biztos nem kéne hogy probléma legyen egy r7 270 es videókártyával.
Videokártya driverből is próbáltam a hivatalos legújabbat és a legújjabb bétát is. nincs ötletem hogy mi okozhatja. Próbáltam kompatibilitás üzemmódban is indítani a bsplayert de úgy meg nincs kép.Szívesen fogadok javaslatot ha nem arra irányul hogy ne bsplayert használjak.
-
rigo88
aktív tag
üdv
újabban nem megy az automatikus online felirat letöltés, mindenre azt írja, hogy nincs felirat.
mi lehet?
r -
Nektek is letiltja a legújabb BS Player letöltését a NOD32? Win32.Conduit kéretlen alkalmazás.
-
flash-
veterán
a bsplayernek miért szürkébb,fágyolosabb,mattabb a képe mint a media player classic home cinema proginak?
mit tudnék tenni hogy a bsplayernek is olyan jó képe legyen?? -
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan kérdésem lenna hogy bsplayernél mért nem olyan szép a kép mint a media player classic home cinemánál?
bsnél olyan fátyolos az egész,míg mpchc ben szép.
-
becike81
csendes tag
Sziasztok!
Eddig nem volt semmi gondom a bsplayer lejátszóval, mindent megnyitott. Viszont letöltöttem pár sorozatot 720p mkv fájlban és azokat nem bírja normálisan lejátszani ha a feliratot is megnyitom hozzá. Felirat nélkül tökéletesen fut a film. miután megnyitom a feliratot el kezd remegni a kép, de csak akkor mikor a felirat megjelenik a képernyőn. Csak a HD sorozatoknál csinálja ezt.
Ha valaki tudna ez ügyben segíteni azt megköszönném.
Üdv.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Van nekem egy olyan gondom, hogy "error executing program"-mal indul a program, ha egy avi-ra vagy bármi más Bsplayerhez rendelt fájltípusra nyomok. - egyébként normálisan megnyitja és lejátssza a fájlt. (illetve ha explorerből, akkor "there was a problem sending the command to the program" a hibaüzenet)
Próbáltam újratelepíteni, fájl hozzárendeléseket törölni, szóval sok mindent.
Érdekes, hogy ha társítással nyitom meg, méghozzá úgy, hogy bemegyek oda, ahol alapértelmezett programot lehet választani, akkor nincs hibaüzenet.
Guglival nem találtam megoldást. -
TrollBalint
addikt
Hello,
nézd meg esetleg, a bsplayer beállíásoknál a Billentyúbeállíás menüpontot (külön van kisképernyőre és teljesre) ott van olyan, hogy "Audio késleltetés növelése" ill. csökkentése.
Korábban írták, hogy az aero téma nem megy a Bsplayerrel (nem játsza le a képet), ha esetleg valaki most telepíti (mint én) és hasonló gondokkal küzd (szintén mint én
) Annak itt egy megoldás: Bs beállíások, videó beállítások, ott video renderelés, és a renderelési módnál válassza az EVR-t
ha már korábban leírták, akkor bocs. -
mzx
senior tag
BS Playerben, freeware verzióban létezik funkció a kép és a hang egymáshoz képes csúsztatására? Ugyanis többször végignéztem a menüjét, de eleddig nem akadtam benne ilyenre. Olykor hozzám kerül olyan video file, melyen ELEVE el van csúszva egymáshoz a kép és a hang, ezt orvosolandó kellene a vonatkozó funkcio nekem.
Előre is köszi, aki tudja, hol találom a BS Player-ben e funkciót.
-
ToBeY
nagyúr
Nekem valamiért az új bsplayer nem kezeli a felíratokat vajon miért?Jól van elnevezve,és srt vagy sub kiterjesztésüek
-
mue
csendes tag
Sziasztok!
Következö a problémám:
Ha eddig pl 420p felbontásu filmet néztem és beállitottam a feliratot 44 pontra, és utána elinditok egy 1080p felbontásu filmet, akkor ujra be kell állitani a felirat méretét.
Szoval minden egyes felbontás-váltásnál elszáll az addigi feliratméret beállitás.
Ötlet vkinek?Kösz, üdv, MUe
-
cheatergs
senior tag
Hellósztok!
Adott egy sorozat xvidben, hozzá a felirat srt-ben. Az első tizenegy rész alatt van felirat, majd a tizenkettediknek a felétől (eyecandy után) eltűnik, és innentől a következő részben sem jelenik meg. Az időzítések szerint kéne futniuk, mégsincsenek. Próbáltam ass-sel is, de ugyanúgy nincs. VLC, Mediaplayer ugyanezt produkálja.
A két filmfájl között sem láttam különbséget.
Kodek nincs, csak amit a BS és a VLC felrak magának. -
BS player 2.57 Build 1050 óta a magyar nyelvvel gondja akad a programnak, krikszkrakszok vannak az ékezetek helyén. Másnál is ilyen?
Build 1049-nél minden rendben volt, azóta kijött a build 1051 de az sem hozta helyre.
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Amióta újratelepítettem, olyan problémáim lennének a Bs Playerrel, hogy:
Először is nem működnek a skinek. Illetve be tudom állítani, de amint kilépek a programból, visszaáll a basic.
Másodszor: állandóan baszogat, hogy van frissebb verzió, és sehogy se bírom rávenni a programot, hogy ne dobja fel az ablakot minden indulásnál.
Harmadszor: nem jegyzi meg a lejátszási pozíciókat, hiába csinálom meg a megfelelő beállításokat.Gyakorlatilag kb hiába állítok be bármit is, mindig az alapbeállításokat használja.
Win 7, 64 bites verziót használok.
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
BS player 2.51 tényleg alkalmatlan DVD lemez lejátszására?
vagy csak valami beállítási dolog?
Legalább is nekem nem akarja azért kérdem hogy érdemes e jojózni a dolgon egyáltalán?többi lejátszó viszi semmi gond csak furcsállom hogy BS player nem tudja ... hogy lehet így lejátszót kiadni?
köszönöm
-
bmr20
csendes tag
Üdv!
Nem rég felraktam a win7-et és vele együtt a BS Player Pro 2.53 (build 1034) változatát, ami igen érdekes dolgot produkál. Mivel a win7 egyfolytában nyavalygott a VMR renderelés miatt, ezért a video rend. módot átállítottam a Belső rend. DirectDraw felszín-re így megoldódott a probléma. De ez esetben a lejátszó az adott film vagy sorozat végén (miután az utolsó másodperc lement) egyszerűen lefagy. Sem az egeret nem látni, és még csak kattintásokra sem reagál. CTRL+ALT+DEL kombinációval hajlandó csak leállni. Ez a hiba csak akkor van, ha teljes hosszában végignézem a lényegtelen milyen hosszú filmet, de ha elindítom és direkt a végéhez tekerek, akkor nem produkálja.
Van valami ötletetek, hogy miért van ez? Ha a fent leírt DirectDraw felszínes módot bármi másra lecserélem, akkor a win-nek nem tetszik és hibaüzeneteket ír ki, vagy a lejátszó elkezdi homályosan játszani a filmeket, vagy óriás feliratokat kezd mutatni.
-
chungee
addikt
Hogy tudom rábírni a DirectVobSub nevű alkalmazás a BS-sel induljon el
Felraktam a Klite551-et.
-
Davey7
senior tag
miért lehet az,hogy 2hónapja kb nem talál a lejátszó feliratot magától az interneten... előtte simán megtalálta a sorozathoz és leszedte,de mostanában semmihez sem találja...
-
Weaver
senior tag
két hang van az avi (hun-eng). ez most alapból angol, hol lehet átteni magyarra ? vagyis hol van ahol választani lehet a kettő közül ? nem találom.
v 2.52
-
RpPRO
őstag
Az elmult 1 honapban sehogy nem tudtam eletre kelteni a kedvenc lejatszomat (bsplayer) win 7 alatt, mindig osszedolt, barmilyen beallitast probaltam.
Felraktam a legfrissebb directx-et (2010 febr.), azota minden flottul megy. Ki erti ezt?
Tehat akinek problemaja van a bsplayerrel, rakja fel a legfrissebb directx-et.
-
Yanagita
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Szóval az az igazság , hogy én még nem használtam a windows media player classic-ot és nem értek angolul, szal' nem tudom hogy hol lehet fényerőt állítanitudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
A címem: anita0531@freemail.hu -
qestion
aktív tag
lehet playlistet összeállítani? hogyan?
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Az mitől van hogy volt olyan bsplayer ami képes volt arra, hogy ha egy mappában volt egy film két avira bontva,pl dka és dkb,akkor amint vége volt az első avinak,egyből megnyitotta a másodikat.
Nos mostanában nem csinálja.Mi ennek az oka?mit kell beállítani? -
Jimmy93
csendes tag
hello srácok nekem az a problémám hogy megnyitok egy fájt és azt irja ki hogy Error: Can't open file!(Hiba: Nem tudja megnyitni a fájlt!) de minden fájlra ezt irja ki ha zenét(.mp3) ha filmet(.avi)...... ezt irja ki nem tudja valaki véletlen mi lehet a baja
verzio: 1.35 -
Tizio
tag
válasz
Thomas16 #110 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám volt a windows7-el és a BsPlayer kombinációval.
Kis kísérletezéssel sikerül is megoldani a problémát amit az aero okoz.
a megoldás a következő:1. Kattintsunk a BS Player parancsikonjára jobb gombbal, Tulajdonságok.
2. Kompatibilitás fül.
3. Pipáljuk be: Asztal-összeállítás letiltásaEz a megoldás jó-néhány játék esetében is működik.
BS-re fel!
Szevasztok.
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van a Bsplayerrel, hogy ideje nincs egyáltalán kép a lejátszásnál, csak a fekete képernyő látszik.
A hang és a felirat megy közben, de kép nincs.
Előtte feltettem a K-Lite codec packot. Lehet, hogy az kavarhatott be? -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek működésre bírnia az Aero felületet BSPlayer-ben?
Én Win7-tel és a BSPlayer 2.50-el küzdök, egyelőre eredménytelenül -
Raga
senior tag
Sziasztok!
BsPlayert használok.
A gondom a következő lenne.
Mióta felraktam a win7-et azóta sem a KMPlayer, sem a BsPlayer nem úgy viselkedik, ahogy szeretném.
A feliratok kezelésére gondolok.
Én úgy néztem és úgy szerettem a feliratot, ha nem a képben volt, hanem a kép alatt, nem benne a videóban.
Hogyan tudom ezt elérni?
Remélem értitek mire gondolok! -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok
A HD anyagoknál a lejátszás oké, de milyen vas kéne, hogy ne fagyjon ha belepörgetek (mindegy hogy 720p, vagy 1080p, mind2nél lehal)!? Pár mp-es tekerésbe is lefagy. Phenom II X3 720 és ATI HD4870-nél mi jobb kéne, hogy normálisan "tekerjen"? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A BsPlayer-em (2.43) a filmet kinagyítja 150%-ra és így a feliratot nem látom, egyszerűen nem bírom beállítani, tudnátok segíteni?
szerk: És azon lehet állítani, h hangosabb legyen pl.: egy film? A max hangerő 1-2 filmnél olyan halk, h muszáj máson néznem pl.: MP classic-on, azon meg a feliratot nem mindig bírom beállítani.
-
Beerwolf
senior tag
Nem igazán problémám lenne, inkább csak kérdésem.
BSPlayerem verziója 2.2.8.964Van a BSPlayerben a képlopás funkció amelyet szeretnék használni, mikor ezt a P gombbal, vagy menüből előcsalogatva használom, kiírja az ablak bal felső sarkában hogy mentve [...].bmp.
Csak azzal van problémám hogy akár keresővel akár manuálisan keresem nem találom, hogy hova mentette.
Szóval ha erre tudnátok válaszolni, az már óriási segítség lenne.
Nem találtam a BSPlayer könyvtárában. -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Nekem 2.42-es verziójú van (free), és az egyik dvd-t nem akarja játszani, a másikat játsza, de a "mozivászon" jobb részén egy tekintélyes méretű függőleges zöld sáv villódzik.
Mi lehet a baj?
Kösz:piadex2
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #100 üzenetére
Megtaláltam!
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Hogy tudnám rávenni a lejátszót, hogy SPDIF-en keresztül nyomja ki a hangot?
64-bit-es Vistám van, Audigy4-el...
A powerdvd simán megy az spdif-en keresztül, de ugye az meg nem játszik le mkv-t..
-
Jarod1
veterán
na most valami furcsa okból megjelent a online feliratkereső ablak alatt hogy többé ne jelenjen meg.
-
Jarod1
veterán
hali, hogy lehet beállítani hogy ne dobja fel az ablakot hogy: akar online feliratot kereni???
-
¤Envy¤
aktív tag
KÖSZÖNÖM!
Bár jelen esetben elég volt csak a Belső renderelés DirectDraw felszín-t beállítani.. -
¤Envy¤
aktív tag
Üdv!
Gépemen windows vista van, lehetséges, h köze van ahhoz, h ezt a hiba üzenetet kapom?Amíg Xp-m volt, gond nélkül tudtam használni....
Nagyon idegesítő, szükségem lenne a felirat beillesztésre, de nem megy!!!
Mit tudok tenni? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
14"1 wide kijelzőm van.
A problémám az lenne, h a BSplayerem teljes képernyőre rakja ki a filmet és így a filmnek a két széle nem látszódik. Be tudom állítani ,h jó legyen ha elindul a film de ha újra elindítom akkor elfelejti és megint teljes képernyőn üzemel. Mi a probléma? Remélem érthetően fogalmaztam -
t0m_
tag
sziasztok,
a bsplayerem nem játsza le az mkv fájlokat, csak feketeséget de jó hanggal. más programok viszik az mkv-t. k-lite codec paqck van fent. mi lehet a bibi?
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az egyik videofile-t megnyitja, megjelenik a "vászon", de nem kezdi el lejátszani?
Csak ezzel az egy file-lal van gond.
VLC és a Nero showtime lejátsza, ezek viszont nem jelenítenek meg feliratot.
Segítség!
Kösz:piadex2
-
kkjoco
csendes tag
lenne 1 ojan problémám hogy video színbeállításnál nem csinál semmit, hiába huzogatom a "potmetert". Ezt lehet valami codec gebasz?
-
Pocak89
senior tag
Hi! Olyan problémám lenne hogy nem tudom lejátszani az olyan filmeket amihez licens szükséges. A media player, winamp simán lejátsza, de ez csak annyit ír oda hogy error. Ötletek?
-
Davey7
senior tag
nekem is vista sp1 van fent és a bs player csíkosan/pixelesen játsza le a videót,a media player pedig rendesen. " codec pack-al próbáltam(k-lite/vista codec pack) és ugyanaz a helyzet. Mi lehet vele? Próbáljak egy bs reinstallt?
-
Integra
titán
hi
következő a gond
adott egy vista sp1
rajta bs player, de régi verzió, bsplayer100.814.exe
ez még nincsen tele minden szarral
a win media player simán játsza az fxg és axxo avi-ket
képpel
bs player pedig csak hangot ad, de képet nem játszik
mit nem veszek észre, milyen beállítást kell megadni, hogy bs player is adja a képet?
minden ugyanúgy van beállítva mint a saját xp sp3as gépemen, de ott csont nélkül megy, ezért gyanítom hogy valami vista specifikus beállításról van szó, különben media playerben se lenne kép
thx -
Grass
aktív tag
Egyes fájloknál ezt a hibát dobja ki
"BSplayer v1.35.823, Unhandled exception at EIP: 037FD92E
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Invalid floating point operation
EInvalidOp
, 0x005618C3, 0x00561AC1, 0x00455A3F, 0x0044CD8A, 0x7E368734, 0x7E368816, 0x7E36C63F, 0x7E36F65D, 0x004C5AB5, 0x0044CD8A, 0x7E368734, 0x7E368816, "Tud valaki gyógyírt erre a problémára, hogy ezt miért csinálja? Eddig nem volt semmi gond, csak mióta újratettem az egész gépet, azóta seznved a bsplayer.
-
falen
csendes tag
Sorr nem Windows movie Players hanem Windows Movie Maker...Bakker xD
-
falen
csendes tag
Hy!!Bazi nagy problémában vok xDD
A bsplayeren nem megy a hang...de nem tom miért..kép meg ezek van...
Ha mondjuk Windows media playerben akarok csináln filmet..vagy zenét akarok berakni meg nem engedi...mivel valami törött lemez vagy mit tom én mit ír:S
Már mindennel próbálkoztam sehogy se ad hangot a bsplayer.....FACK -
Stalker-2572
veterán
Vista 64bit... nincs kép... tettem fel XVid codecet --> van kép..... aztán megint nincs. WTF
-
Drizzt
nagyúr
Mostanában a fenti üzeneteknek(pl.: tekerésnél idő, ...), meg pl.: az alsó csík amikor megjelenik, kevés ideig rózsaszín szellemkép követi. Miért lehet ez?
-
trassher
addikt
hello.
most töltöttem le a BSplayer 2.15 ingyenes változatát de nem indul el. a folyamatoknál látszik hogy a bsplayer.exe fut de nem jön be. akinek van ötlete az pls help -
Grass
aktív tag
Érdekes. Crystal playerrel betudom tolni a másik hangsávot. Csak a bsplayerrel nem tudom elővarázsolni. Remek. Ha valakinek még van tippje azért szívesen fogadnám. Köszönöm.
-
Grass
aktív tag
Hi!
Van egy film ami elvileg két hangsávos. Megtudná mondani valaki hogy hol tudok váltogatni a két nyelv között és beállítani hogy melyik legyen az alapértelmezett? Előre is köszönöm. -
Dictator^
veterán
mitől lehet az hogy kurva lassu lett a pörgetés ? eddig tök jól ment, kattintottam ott volta movie, mostmeg 4-5 mp mire odavált..teszteletem ugyanazon a movien is amin eddig faszán ment? ötlet?
-
Troy.
addikt
Két feliratot nem lehet betenni?
-
nyikszi
őstag
Én is kérdeznék, bár nem egészen ide vág, de mégis
Szóval BSplayerrel nézem a divx filmeket és nincs is különösebb gond, de amikor a kamera vizszíntesen gyorsan áthúz, akkor durván a képernyő felénél van egy csík, ami kettévágja a képet és az alsó vagy felső része késik a másikhoz képest. Mi okozza? -
törölt tag
felhozom picit a temat
ac3filterrel nem szolalnak meg az 5.1-es filmek 5.1ben
tud vki vmi okot? vagy megoldast? -
SzalaiG
addikt
Honnan lehet letőlteni a legfrissebb verziót? Tudom, h gugli a barátom, de melyik a legfrissebb?
-
Avast
tag
válasz
kisgyerek85 #57 üzenetére
Gudella szvsz fent volt nála az ace mega codec.
Azért ment neki a classic-al. (ugyanis jár hozzá)
Mellesleg sztem semmi bajod nem lesz tőle nekem már egy éve ffenn van. -
_Gudella
senior tag
üdv
nem lehet valahogy rávenni a Bsplayer-t hogy lejátsza a .mov file-okat? A quictime-ot utálom... -
Troy.
addikt
müxik. felraktam egy ujabb verziót.
-
Troy.
addikt
van egy hibám megint !
elinditom a filmet, de mégse indul el. ma vmit elcseszhettem 10 perce még ment
egyszerűen fekete kép.. hang se megy. de ha belepörgetek, akkor van felirat . HELP mert filmezni akarok !! -
bozont
veterán
Az miért van ha teljes képernyőre akarom rakni akkor nem ad képet,csak fekete képernyő.
mozi móddal müxik,de nem állítottam el semmit,és elég idegesítő -
BPetike
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám, hogy a DirectVobSub nem akar futni a BSPlayer mellett. Más lejátszókkal műxik, ezzel sehogy sem akar együtt futni.
Előre is kösz a segítséget. -
Chandler
senior tag
hello
nem lehet azt megoldani valahogy hogy a lejatszo ablak mindig az ablakok folott marad?
pl. msn ezek es kozbe akarok egy filmet nezni es irok az msn be es akkor alapbol az ablak moge megy, nah ezt nem lehet megoldani hogy folotte maradjon? -
Troy.
addikt
hi. jo kis program de van egy gondom.
ha kirokom teljes képernyőre, akkor a film széleiből levágde ha benyomom az M betűt ( mozi mod) akkor ,a jó méretűre állitja.. mi a gond?
-
_Gudella
senior tag
na megcsináltam ilyen gány megoldással,hogy feltettem a WMP10 et, aztán ''leszedtem'', most játszik mindent a bsplayer, de nem győzöm eltüntetni a wmp nyomait
-
_Gudella
senior tag
up
-
_Gudella
senior tag
de az a baj, hogy a codec letöltése a microsofttól nem segít
-
beniboy
tag
nem tudom minek ilyen lejatszokat hasznalni mikor mar legalabb 2 (VLC Bővebben: link , MPlayer Bővebben: link ) olyan van amihez semmiféle kodek ill kodekcsomag nem kell.
Aszem mindkettonek van magyar verzioja es jopar beallitasi lehetősege is.
Enjoy it -
_Gudella
senior tag
régen úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy elindítottam a windows media playerel (6.4) egyszer egy wmv-t, az letöltött valamit, és utánna már bsplayer is vitte. De most winows media player nélkül twettem fel az xp-t, ezért kén az a codec amit letölt ilyenkor
-
_Gudella
senior tag
up
-
_Gudella
senior tag
tettem fel k-lite codec pack-ból is windows media 7/8/9 codec-et, de még így is at írja a wmv-kre bsplayer, hogy can't open file
-
_Gudella
senior tag
letöltem miscrosoft-tól windows media 9 codec-et de nem segített
-
_Gudella
senior tag
Honnan szedjek le MP3 codecet hogy a Bsplayer le tudja játszani néhány videó hangsávját?
Meg külön windows media codec is kéne -
Dephnull
tag
Én is BsPlayert használok és eddig ez az egyetlen lejátszó amivel meg vagyok elégedve.
Zenehallgatásra Winamp 2.5 (szerintem ez a legjobb).
Codecnen egy Gordian Codac Pack meg egy MPEG Codec Pack van fent.
Szerintem az oprendszered csinál belőled hülyét. Nekem eleinte nem volt problémám, de egy ideje hasonló gondokkal küszködöm.
Sok sikert. -
Tangerine
senior tag
Én évekig BSplayereztem, de most átváltottam a Zoomplayer-re. Hát nem bántam meg, sokkal többet tud, és nem lövi ki a DIVXG400 progit, mint a BSplayer.
-
snt
senior tag
Üdv!
Olyan gondom van, hogy BSplayerben (0.86 de az újabb se műxik) nemtudom állítani a filmek fényerejét és színét (hiába tologatom a csuszkát semmi)
Gordian Knot codec pack van fent, de enélkül sima xvid codekkel is néztem de úgysem DivxPlayer-ben szintén lenne ilyen lehetőség de abban sem megy.. Egyedül Windows media player tudja állítani ezeket, de régi gépemen jó volt simán a BSplayer is..
Mi lehet a gond? Már új videókártya drivert is tettem fel, hátha az kavar be, de nem (Sapphire Radeon 9600 Omega driverrel).. -
twollah
nagyúr
Nekem a meglátásom az, hogy a BSPlayer újabb verzío lassabbak lettek.
AMD 1133as + 256Mbyte ram + gf2MX400as VGA a sima MPEG lejátszás is akadozik.
Ugyan ez a régebbi verziókkal nem fordult elő.
Rakjam vissza a régit vagy valami más ötlet? -
Lygia
csendes tag
Sziasztok!
Totál analfabéta vagyok, úgyhogy bárki segít, az legyen erre tekintettel! A bsplayer általában működik, hang, képi tekintetben is, de van, amikor hang nem jelenik meg. Egyszerűen megnézem a Properties-nél, és nem jeleníti meg csak az XvID Video Decodert. Próbálkoztam már a Preferencesnel beállítani, de egyikkel sem működik sehogy. Amint mást nézek rajta, ott mégis van hang és kép is. Miért tesz kivételeket egyes filmekkel? Mit kell tennem? Kérlek segítsetek! -
-
jó , hogy már van egy bsplayeres topic. kb 2 perce olvastam....
-
Gregorius
őstag
Üdv
Alternatív media player rulla alapon próbálkozom már egy ideje a BSPlayer-rel. Videóra minden oké, de ha audiót játszom le, akkor szabályosan zörög mindkettő. A zaj olyasmi, mint a szarul kódolt mp3-nál a ''bugyborékolás'' -- de wav-nál is csinálja
, sz'al nem hiszem, hogy a kodek a gond. Ugyanakkor a wmp 6.4/7.1/9 perfektül lejátszik mindent. Azt gondolám, hogy hát ez van, bsplayer eddig is a stabilitásáról volt híres
, ugorjunk a szimpatikusabb Media Player Classic-ra, de az is ugyanezt a jelenséget produkálja.
Most akkor hol a hiba?
Rendszer: w2ksp3/w2k3
BSPlayer: v0.8.6.493
MPC: v6.4.5.0
Hang: integrált VIA/SBLive! Value (yech!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest