- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Én ritkán használok gyalogos turn-by-turn navigációt, általában elindítom és megnézem telefonon, hogy merre kell mennem, aztán ha hosszabb az út, akkor néha ránézek a térképen. Ehhez nem kell folyamatos fordulj balra / jobbra értesítés, viszont az jól jön, ha pl menet közben rápillantok a telefonra (órára), hogy épp hol is járok. Ha nem megy folyamatosan a térkép, akkor akksit se zabál. Ennek látnám értelmét az órán, és meglepődtem, hogy nem tudja.
Tömegközlekedésnél persze más a helyzet (feltéve ha normálisa mutatja pl a megállókat és azt, hogy mikor jön a következő járat). De amúgy nem akarok fikázni, én is látom a funkció értelmét bizonyos helyzetekben... ki fogom majd próbálni, ha úgy adódik, bár az én F6-om nem támogatott... -
HThomas
őstag
Köszi, kipróbálom majd. Nem tudom, hogy a Weight Logger is ezt a felületet használta-e, minden esetre amikor az eltört, akkor olyasmit írtak a fórumokban, hogy a Garmin változtatott valamit az API-ján, amit az importhoz használt. Nem mondom, hogy a legkényelmesebb csv fájlokat kézzel szerkesztgetni és azt feltöltögetni, de mondjuk hetente, havonta egyszer elmegy.
-
HThomas
őstag
Mondjuk a térképes óráknál nem sok értelmét látom ennek, ha amúgy is tud offline navigációt az óra, telefon nélkül is...
A Garmin saját rendszerébe nem enged más forrásból a Health Connect segítségével adatot importálni,
Régen ez kerülőúton még működött, egy ideje nem... de annyira nem, hogy egy nyamvadt testzsírszázalékot nem lehet kézzel sem felvinni a Connectbe, ha nincs Garmin mérleged...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest