- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Így-így, én is hasonlóan szoktam navigálni. Amúgy turn-by-turn navi térkép nélkül, csak azt mondva, hogy merre menj szerintem elég veszélyes és használhatatlan, főleg sűrű, szabálytalan utcaszerkezetű helyen (kb bármelyik európai nagyváros).
Én mondjuk annak is örülnék, ha útvonal helyett 1-1 koordinátát lehetne küldeni az órára, amit akár csak hozzávetőlegesen (iránytűszerűen) mutatna, hogy merre van (az egész útvonal lenne persze a legjobb) -
<Adamsky>
nagyúr
" ... azt hittem, hogy legalább egy térképet kirak... "
Őszintén! Városon belül minek térkép? 99,99%-ban neked nem elég az, hogy szól, hogy most balra fordulj, vagy épp jobbra? Ez nem autós navi. A térkép kirajzolása, frissítése csak feleslegesen viszi el az egyébként sem sok energiát a legtöbb okosórából.
Aztán a kedves user meg nem érti, hogy miért sír az óra már kora délután vagy épp este konnektor után.
Nekem inkább az nem világos, hogy ehhez miért kell Android 14 és jó eséllyel CIQ 4.2." ... nem sok értelmét látom, főleg nem pl egy Fenixen."
Megnézném, ahogy városon belül letervezel egy útvonalat (ami tömegközlekedést is tartalmaz!) Fenix-el ... -
Parallaxis
addikt
Mondjuk a térképes óráknál nem sok értelmét látom ennek, ha amúgy is tud offline navigációt az óra, telefon nélkül is...
Az offline térkép nem mindig naprakész (no meg nem minden támogatott órán van offline térkép pl. Venu-k), így jó az, ha van Google Maps navigáció is, de sokkal jobb lenne, ha ugyanúgy, mint a WearOS-es órákon a térképet is mutatná ilyenkor, nem csak szöveges, meg nyilas útmutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest