- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Daelion #2454 üzenetére
Nekem nem tiszta, hogy ha mondjuk véget ér a halloween kontent, akkor utána mit fognak érni az ilyen fegyók? VAgy én értem félre ezt a terroros tulajdonságot, de nem azt jelenti amikor neked szállnak ezek a szellemek?
Mert ha véget ér ez az egész, akkor mehetnek a kukákba az ilyen cuccok. -
DummyBoy
senior tag
válasz
Daelion #2438 üzenetére
Remélem ezeket a splash meg mindenféle damage vizualizációkat is rendberakják szépen.
Nem emlékszem, hogy bármelyik BL-ben lett volna ilyen bajom, de amikor a Barrier-es Zane-el SS-be bemegyek, az első rakétavetős Badass után nem látok semmit...
Most az event alatt, gyakorlatilag max 2 roundig bírom, aztán kilépek, mert kezdek félni hogy epilepsziás rohamot kapok. (Meg szétver az ideg, hogy semmit nem látok, csak az arcomba csapódó szellemeket...)
Apropó SS - csak nekem tűnik fel, de mintha normalizálódott volna az Antoanettek száma SS-ban, legalábbis online? (Ninja peccs?) - Offline még mindig 3-asával 6-osával jönnek, online viszont lényegesen jobb a helyzet.
-
tibee77
őstag
válasz
Daelion #2426 üzenetére
Ahogy neztem a srac fullra dps-re ment, ezert szerintem is papir egy kicsit a kari de az teny hogy a kek es piros fakat kell kombinalni, azzal jön össze a legtöbb dps.majd ha mar nagyon rauntam a karira akkor lehet hogy fogok en is picit jatszogatni a skillekkel hatha valamelyikkel jobban fog feküdni a dolog.de ez hogy az ilyen arenakban csak az ilyen extrem helyzetekben hullok el (nagyobb szamu raketavetösökre gondolok) ez nem annyira veszes.ilyenek sima vegigjatszas közben ugyse fordulnak elö.de amugy en is jobb szeretem amikor van egy karim ami mindent vinni tud de egyenlöre ezt nem talaltam meg.
lattam olyan amarat ami iszonyat gyorsan öl bosst, lattam olyat amelyik jo az ilyen arenakra meg lattam olyat is amelyik bossokra is jo.az kb. ugyanaz a kari mint az arenas de olyan cuccokkal amik nem esnek minden bokorban.ilyen anointed 300% dmg-es cutsman meg cooldown-os shield meg tököm tudja meg mi.na ha majd ilyeneim lesznek akkor levaltom fl4k-et de egyenlöre ez a veszely nem fenyeget.meg amugy is a boss farmolas dögunalmas.tegnap toltam picit gravewardot, vagy 30szor öltem le egy ora alatt es elment töle a kedvem napokig. XD akkor inkabb a szopatos slaughter, abban van nemi izgalom es ott is hullik a sok leg meg jön az xp.viszont lassan belekezdek az utso projectbe, felhuzok egy zane-t 50re aztan picit jatszogatok vele majd ha nem jön ki valami ertelmes dlc akkor kicsit parkolopalyara teszem a gamet es megyek vissza poe-zni.nem akarok kiegni a bl-böl mire jönnek a tartalmasabb dlc-k.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Daelion #2116 üzenetére
Amit a végén mondasz az azért sarkos kicsit, mert a Dio2 idején még nem volt divat a darabolás. Akkoriban ha vettél egy játékot, az egész volt és később legfeljebb technikai javításokra szorult, a tartalmat nem kellett kiegészíteni. Azt hiszem a Crysis volt az első komolyabb AAA játék, ami konkrétan úgy végződött, hogy "Folytatjuk..."
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
Daelion #1939 üzenetére
Az csak egy + hatalmas bónusz ha akarnád.. Nem muszáj használni
Maga a build nagyon fasza. Ez az ellenségek 20%os elemental sebzésétől is healelem magam meg a killenkénti 18% stb.. Szinte le sem megy az életem.. És még ott a durva pajzsom és az egyéb többi dolog amit tud és feljebb írtam
Ez a 183%os cucc boss ellen nagyon hatásos és gyors. -
-
sp8787
addikt
válasz
Daelion #1836 üzenetére
Yupp ez a 2x-es ez jol mutat majd a falon de valojaban kozel hasznalhatatlan kategoria. A normalnak a sustained damage sokkal hasznosabb.
En azert tartok most kettot(egy normal, plusz egy elemntalos) ,hogy ne kelljen annyit varialni.
Ha pl. az egyik modifier az -normal bullet damage akkor csak atvaltok az element-esre. -
válasz
Daelion #1621 üzenetére
Hát ezt erősen cáfolom
Persze, az UVHM nehéz, és ha nekiállsz egy mezei puskával hősködni, akkor gyorsan vége a dalnak. Kell vagy slaget, vagy elemental damage matchet használni (ie. fire - flesh, acid - armour, stb.), esetleg mindkettőt - ezek taktikai dolgok, mind a skill build, mind a gear felépítésénél figyelembe kell venni őket. Amúgy a slag szerintem sem nagy ötlet, viszont Salvador, Maya és Axton esetében tudod "automatizálni" az action skillel.
Én három karakterrel toltam végig soloban az UVHM-et (Salvador, Maya, Gaige), nem emlékszem, hogy bármikor nagyon kellett volna farmolni. Amikor különösen szar volt a loot drop, akkor néha nyitottam Sanctuary-ben ládát, aztán mentem tovább. Nyilván jól kellett harcolni, különben sűrű volt a fekvés. Salvadorral amúgy valóban valid taktikai elem FFYL-ra menni - miért ne?
Az OP szintek más tészta, ott kellett farmolni, Salvadorral az OP4-es és a OP6-os szinthez majdnem a komplett geart lecseréltem. Ez állati nehezemre esett, utálom a farmolást, de tetszett a koncepció, úgyhogy beleraktam az időt, és megérte. Aztán ha jól emlékszem, az OP7->8-at coopban csináltuk, az már nekem is sok volt -
válasz
Daelion #1590 üzenetére
Az nem jó, de az sem jó, hogy nem csak első vonalas, de második és harmadik vonalas fegyvereket is alig lehet találni. A BL2 szörnyű volt ebből a szempontból, és ahogy olvasom, a 3-nál is ebbe a irányba nerfelnek. Az a k***a golden key láda meg mi a francnak, őszintén?
-
tibee77
őstag
válasz
Daelion #1496 üzenetére
En is majd tvhm-ben megegyszer, gondolom engedi majd.csak azert kapcsoltam at mayhem3-ra 1-röl hogy azt kinyissam.
aztan veletlen bennmaradt es ugy mentem bossozni.neztem hogy wtf, miert sebzem eppenhogy a bossokat, hisz idaig ment siman. XD
Oriic: neee, ha ezt tudom...
-
tibee77
őstag
válasz
Daelion #1494 üzenetére
Azok meg nekem esnek allandoan.mikor lenyomok egy bosst egy legendary granat mindig esik..bezzeg a queen/kings call az istenert se akar.most lvl 46on kellett lecserelnem a 36os kings callat mert mar nem volt valami jo a sebzes.bele se merek gondolni mit tudhat abbol egy 50es anointed-es verzio.
Meg jo hogy kinyitottam azt a kockat ott necrotafeyo közepen, dobott 6 legendary-t , köztük egy lyuda-t.ismet van jo bossölö fegyverem. -
rumkola
nagyúr
válasz
Daelion #1419 üzenetére
Kedvenc fegyóm jelenleg vagy 5-6 szint óta (30 ele Amara vagyok). Viccesek a készítők, az ilyen fegyók leírása csalóka szinte mindig.
Úgy szedi le a Boss-ok sárga csíkját (armor) mint az állat.
"VexHelElEldZodEth. – Always corrosive. Kills with the weapon makes the enemy explode, releasing corrosive balls in all directions."Érted: ALWAYS CORROSIVE
-
freezer922
aktív tag
válasz
Daelion #1339 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy ha offline módban játszol akkor nem érvényes a hotfix?
Ugyan úgy dobálja a legendary-t és minden ugyan úgy működikMert nem hozzá adtak a játékhoz egy patch-et hanem mikor online belépsz akkor aktiválja.
Plus valamiért offline-ban vagy 3x annyi xp-t ad 1-1 boss kinyírására. -
sp8787
addikt
válasz
Daelion #1339 üzenetére
Thx, kozben beugrott.
En foleg a Graveward-ot farmolom Mayhem3-on. Ugy mindent figyelembe veve toltesi idot,droprate-et...etc. PS4 Pro+SSD-n ez tunik a legjobbnak.
Kiveve mondjuk ha pl. a King's/Queen's Call-t akarja gyorsan az ember mert akkor Tyreen a legjobb valasztas. A Graveward az nagyon gyorsan lemegy egy Queen's Call+Lucian's Call kombinaciotol.
Mondjuk ez a King's/Queen's Call se nagyon jo masra mint bossok ellen, normalban van pl. egy/tobb Maggie-m az peldaul sokkal jobb. -
-
bunfi
őstag
válasz
Daelion #1283 üzenetére
Még nagyon sokaknak van négymagosa, ahogy mondod főleg tőlük jött a visszajelzés, hogy még az Epic Launcher kilővése is segített. Viszont amit olvasgattam erről a Denuvo verzióról folyamatosan megy a egyedileg, hardver alapon generált encryption kulcs-csere egy távoli kiszolgálóval, emiatt van konstans nethasználat és négymagon elég sok teljesítményprobléma. Azért valahol ez kicsit szomorú, hogy megint a feltört verzió fog jobban futni, nem az, amiért a kedves vásárló kifizette az árát.
-
Wesder
titán
válasz
Daelion #1280 üzenetére
X-en jàtszom, nàlam meglepő mòdon nem voltak olyan nagy droppok. Persze a porcelàn grànàt miatt rendesen beesik, kb 5fps-re meg vezetés közben sem annyira smooth. A jàték végi kàoszt egész jòl bírta, ott nem tapasztaltam semmi gondot. Nem véletlen vàltottam X-re az S màr elfogyott erőben.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Daelion #1244 üzenetére
Na pont ilyesmi kellene.
Honnan esett? Sztori melyik reszerol?
A penzes fegyot lattam de en tuti nem hasznalnam mert vegtelen ammo Moze a mainem jelenleg.
Nekem most valami furcsa SMG-m van. Hazaerek majd meglesem a nevet de meg Mayhem 2 fokozaton is kb olvasztja a nepet. Az mas kerdes h ott meg hamar halok. (Meg en is elraktam egy Handsome Jack SMG-t. )
-
tibee77
őstag
válasz
Daelion #1062 üzenetére
Ugyanilyen nevü shield van a 2-ben is, ott se ad pajzsot csak bazi sok eletet.kivancsi leszek az endgame cuccokra, meg hogy milyen op buildek lesznek.en sajna csak ma kezdtem el vele jatszani, eddig nagyon bejön.deluxe editiont vettem meg de nem pre order.miben kaptam kevesebbet igy?
-
-
shotika
őstag
Tapasztalataim szerint a volumetric fog eszi nagyon az fpst, igy azt offra raktam. Nalam 8gb rammal, highon (a fogon kivul), 1060gtx 8gb ram, i5 3550nel 70-85 fps, egesz addig mig nem zoomolok. Az uj drivert javaslom, anelkul a nagy harcokban 50 fpsekre zuhant be. 1080p felbontason.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest