- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Édes drága testvírem, ezt elmondanád nekem lassan is, hogy felfogjam?
Nem, nem a játék iránti lelkesedésem csökkenése motiválja, de, hogy nálam nincs legendary, nincs értelmes drop, de játsszak vele x+1000 órát, hogy legyen vmi érdemleges, na nem, köszi Gearbox és még nerfelsz is orrba-szájba.
Értem hogy looter-shooter, de érdemi tartalom nélkül engem ez nem köt le addig, ameddig ezt reméli a gyártó.
Szóval pendrive, vagy egyéb más huncutság, tőlem akár jöhet privátban is, hogy az úri közönség ne sértődjön meg ilyen szintű blaszfémia "hallatán". -
-
GAbre
veterán
Haver most vette meg.
Nyomtuk coopban.
Eleddig offline toltam,lehet anno a sztory miatt,vagy tényleg rosszabb online a loot szinteken keresztül szinte nem volt használható fegyvere.
Én dobtam ki neki az értékesebb lootokat,és még úgy se.
Majd 10es szinten 4es cuccaim voltak meg 7es fegyverek.
Hát nagyon szar a loot igen.
Ezért akarják,hogy vegyél prémium verziót,vagy szenvedj.Nem értem mi a baj,hogy még mindig nem tudnak kiadni normálisan működő DX 12es játékokat,amikor már elvárt,hogy tudja a játék,de még mindig nem orvosolták.
Ahogy anno az ultrawide támogatásra se figyeltek.TheProb:
Én pár napja elkezdtem,már félig elvittem a következő bolygót -
sp8787
addikt
Egyebkent tudod mi a legnagyobb baj ezekkel a nerf-elesekkel.
A nem mondom meg melyik jatekban 7 honap!!!! utan nerfeltek azaz inkabb vagtak taccsra egy bizonyos critical health buildet ezzel egy/majdnem ketto komplett set-et. Mondjuk az infinite LW buildet meg elotte.Na de van am egy oriasi kulonbseg, Ott ha fogsz egy szal gatyaban egy lvl1-es fegyvert ha kitarto vagy akkor ugy is vegig tudod csinalni.Probald meg ezt itt ,hogy le equip-elsz magadrol mindent es fogsz egy lvl1-es fegyvert es menj vegig.
-
sp8787
addikt
Csak a post-ot olvasd el:
Playing BL3 now feels like being beta-tester -
sp8787
addikt
Tudod mire jo az Eridium, lehet "farmolni" a vending machine-t.
De az meg annyira unalmas ,hogy hihetetlen.Mondjuk nekem eleg hasznos volt az elso run-nal mert ugye nem foglalkozok a Gold Key-ekkel meg ilyenekkel es mindig onnan "farmol"-tam ki egy fegyvert meg shield-et es mentem tovabb.
-
sp8787
addikt
Nem akarok mas jatekkal peldalozni de tudod melyikrol van szo, ahol 500 a backpack es 5000!!! a storage.
Nem azert van ez az 50-es limit mert ezek tenyleg annyira benak ,hogy nem tudtak kitalalni vmi ertelmes/gyors megoldast a renderelesre?
Egyebkent ha tippelnem kellene nem fognak valtoztatni semmit.
-
sp8787
addikt
valami jó
Semmi kulonosebben nagy bajom nincs a jatekkal mondjuk azon kivul ,hogy a keszitok nem igazan tudjak mit csinalnak balance ugyileg es olyanokkal foglalkoznak ami nem igazan prioritas egy soloban is jatszhato jateknal.Szemben ,hogy azt oldanak meg amit teged is erint.
De azert legyunk objektivek ez az elso event/week1 egy nagy nulla. Raadasul ha tippelnem kell akkor a week2-4 is vmi tokugyanilyen lesz.
-
Daelion
őstag
Nekem most ez a kedvenc Boss farm 'GigaMind' helyem,stabilan dobálja Legendary-t és még Youtuber/Streamer Meta build se kell hozza hogy gyors legyen Mayhem 3-on.
Eddigi rekordja,1-2 az átlag nála max pár run van amikor nem dob semmit de az mindenhol úgy van szerintem 'hotfixek után persze'.
Engem se zavar a randomitás,meglátom a Legendary csillagot mini mapon és már kíváncsi is vagyok,hogy vajon mi esett most.
'ez vonz ezekbe a játékokba nagyrészt'
Borderlands 1-be is agyon farmoltam Crawmeraxot hátha dobja a Pearl fegyvereket meg a nekem tökéletes Legendarykat.
-
Daelion
őstag
Szerencsére karimat/buildemet 'Elemental Amara' nem nagyon érintette most nerf.
Sőt buffot is kaptam a Maliwan buffon keresztül mert használok egy 50-es Fire Cutsman SMG-t ami már eddig is durva volt most meg pláne.Sniper buff is jól jött mert pont használok egy Anointed Shock Lyuda-t.
Most egy CrossRoad SMG-t keresek még azt kb meg is van a fegyver loadout-om azt hiszem ha csak nem váltok buildet teljesen.
-
sp8787
addikt
A "legjobb" pajzsom az 13.5K-as az Graveward-tol jott. Amit linkeltem kepen shotgun-t az meg Chupacabratch-tol ,tole mar dobot vagy 3at minimum.
Ha hamarabb szolsz akkor BFF-ek
lehettunk volna egy kis idore is kuldtem volna ha tudom ,hogy kell.
A Butcher is Chupatol van. Az Eridium-os vending machine-bol tudnal x12.x18 Torgue-t farmolni de en volt ,hogy 1 oran at nyomtam es nem lett meg. Azota se lattam meg 1 ilyet sem.
-
bunfi
őstag
A peremes lőszer azért marad a tartójában, mert a gravitáció lefelé húzza és perem nem engedi kiesni. Mondjuk ehhez az is kell, hogy peremmel felfelé rakják bele. Kb. olyan, mint amikor a CGI-ban a hüvellyel együtt hagyja el a fegyver csövét a lövedék. Engem zavar, ennyi.
-
sp8787
addikt
Cyro? Az vmi uj element? Cyro-gatja az enemy-ket?
Van egy 597-es Cryo Lucian's Call-om ami ugy lefagyasztja pl. Chupacabratch-t mint a szel.
Ugyanebbol kidobtam/eladtam tegnap vagy 2-ot ami alacsonyabb volt meg sztem mmeg minimum vagy 6-10 ilyen masik Cryo fegyver-t szintugy.Amugy itt lehet kuldeni egymasnak fegyvert?
Hogyan?Amgy a $ se jo mar semmire mert mindent megvettem ami volt. Sztem seperc alatt tobb szaz M $-ja lesz indenkinek a vegjatekban.
-
-
Daelion
őstag
Nekem is bejön eddig,tetszik a pörgős játékmenet illetve a gunplay is sokat fejlődött.
Ez most lehet 'gyerekesen' fog hangzani de én nagyon örülök,hogy vissza rakták a játékba a gore rendszert mint BL 1 volt és szét lehet darabokra robbantani/lőni az ellent.
Azt meg már csak öröm nézni amikor bedobok egy gránátot a tömegbe és szana szét repül mindenki vagy amikor egy erősebb fegyvertől kapnak lövést és borulnak 1-et.Sztori tényleg laposabb 'eddig legalábbis' mint Handsome Jack volt de annyi baj legyen,volt már pár 'érdekes' mellék küldetés ami poén volt.
BL 1 sztori még ennyi se volt de azt se azért játszottam olyan sokat.Sok kis quality of life change is nagyon jót tett a játéknak szerintem.
-
malystryx
senior tag
Nekem is rohadtul adja, fél órára álltunk meg, de már remeg a kezem, muszáj volt enni. Én még Moxxi-nál nem járok, most valami disco-s csávót (nem emlékszem a nevére
) fektettünk le. Valami hihetetlen atmoszférája van. Két dolog nem tetszik nekem. Az hogy néha úgy beakad hogy csak kamillázok, meg a másik hogy néha tényleg egy katyvasz, nem tudom kit lövök. A 2-ben jobb volt, mert folyamatosan jelezte az enemy-t, itt meg alighanem csak akkor ha ráviszed a célzókát. Ezen változtathatnának. De amúgy egy drog
Viszont valamit kérdeznék. A térkép széleken szokott lenni ClapTrap parts meg valami kis oszlop amin "T" betű forma van. Ezekkel ki lehet nyitni egy hatalmas szekrényt, nem tudom mi a neve, de úgy látszik hogy az adott pályán ha megtalálod mindkettőt (láda+oszlop) nem biztos hogy az is nyitja... Ez helytálló felvetés?
Viszont a szörnyes challenge-ek nagyon adják -
-
Wesder
titán
Kezdetben nincs crossplay de utaltak rà hogy lehetséges hogy lesz. Illene. Lassan 2020 van és még mindig szeparàljàk a jàtékosokat, mintha nem jàtszhatnànk együtt.
Most hogy a Sony meg MS összeborult dolgozhatnànak a crossplay-en is, mert lenne olyan akivel együtt jàtszanék, csak hàt a TV alatt a doboz màs így bekaphatjuk.Tatyla
Jaja, bàr az első részen az sem segített. Az nem öregedett jól sajnos. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest