Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Kár kínlódni...irány Sanctuary,hogy ne kelljen pöcsölni/ne vesszen el valami akkor szerzett rank,akármi,kilép,profile.bin lemásol,kulcsok elnyit,fegyók elrak,kilép,profile.bin visszamásol.
    Kár vacakolni,meg szopni,hogy az ember dolgozik hétvégén is,stb,és csak a kulcsok töredékét tudta megszerezni...
    Ráadásul én próbáltam adott karival x-szer elnyitni a kulcsokat,párféle fegyót kaptam csak,mindenféle variációban,és a legtöbb eleve 2-3 szint után kuka lett,sima zöld is nyomta őket...gondolom 50-en sincs másképp.Igazi extrajó cuccot nem nagyon kapni,alapból se a legjobbak az e-tech cuccok,és avulnak is.Ok,jobb classmod,gránátmod eshet,de ezeket azért a játék is jobban dobálja,pajzsot is hamar találtam jobbat,mint ami a kábé 150 nyitásból kijött,szóval...
    Ok,ÉN sem ezen a technikán élősködök naponta,DE qrvára kíváncsi voltam,hogy ténylegesen van-e "varázsa" a kulcsos ládának...hát nincs...tök felesleges is bespájzolni 100 kulcsot,mert tényleg adott a pár féle fegyóból ugyan mindenfélét,savas,tüzes,elektromos,robbanó...de 50 előtt a szintek hoznak jobbat,aztán meg jobbak az epic fegyók.Egyszem narancs sniperem van eddig,mint narancs holmi,majd 3x jobb,mint amit a szinten a ládából kiforgattam enyi nyitással,pedig vagy 15 snipert tuti dobott.Szóval amikor már jönnek epicek,onnantól meg tényleg nem egy extra valami.Nem is izélek vele,ha megszorulok,inkább igazítom szinthez egy régebbi,amúgy jó fegyómat,saveeditorral,hiába "csak" ződ',mint ezzel izélni.

Új hozzászólás Aktív témák