- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Most értem a végére a pt1-nek. A vége kicsit el lett cseszve, valami ötletesebb befejezést is kitalálhattak volna. Kíváncsi voltam a pt2-re ezért belefogtam bár kicsit húztam a számat, hogy ugyanazt mégegyszer.... Az első pár bandita szinte öngyilkos lett a fegyverem előtt olyan könnyű volt őket leszedni, viszont a 4. küldinél amikor meg kell javítani a healing automatát, olyan skag mászott elő az egyik odúból, hogy alig győztem rohanni előle, az eddig csodafegyvernek hitt cuccaim sz@t sem értek ellene. Jó lesz ez a pt2. Brutál erejű és új külsejű ellenek
, még több mani a ládákban és már nem kell annyit tökölni az elrejtett objektumok keresgélésével. 
Valaki esetleg nyomja már a pt3-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Crimson Desert
- Apa lettem
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, még több mani a ládákban és már nem kell annyit tökölni az elrejtett objektumok keresgélésével.