Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
Sziasztok!
ez az első hozzászólásom ezen az oldalon. meg úgy egyébként is...

fokozatosan éreztem rá a játék "ízére" de most már szinte csak ezzel játszom. Hogy miért is? A fegyók miatt. Meg a net miatt, ahol találkozik az ember fia 70-es "istenekkel" . Akik jó esetben adnak néhány eszméletlen fegyvert, hogy azután a játékban talált narancs meg egyébb színűekkel, meg clas modokkal, eridian articaft-okkal meg ami még akad
segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...
van 70-es szintől működő fegyverem is, és kaptam skill pontokat is, annyit, hogy mindet felhasználva még maradt 65...És ami még tetszik a játékban, az a Willow Tree... mármint, hogy készítheteknék saját fegyvereket is, meg módosíthatnék még egy sor dolgot... de nem tudok. Lorenzo9 hozzászóllásai nagyon tetszenek, azokat követeve meg is próbáltam a xander.x-fusion.co.uk/willowtree/ oldalról leszedni. Mondjuk a leszedés még sikerült is
.... de utána csak a "Willow Tree Locker" oldalt tudom megnyitni, mást nem. A Willow Tree V.2.0Beta10r13 verziójú volt.Segítenétek abban, hogy működőképes Willow-m legyen? Hogyan kell használni, mire kell odafigyelni? persze néztem már több videót is ezzel kapcsolatban, meg elolvastam egy pár oldalt is, már amennyire korlátozott angol tudásom engedte....
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...