- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a küldik azért nem csak ebből állnak,ugyanis nem arról van szó,hogy új feladatot csinálnak,hanem egy teljesen új helyszint mindennel együtt,terep,ellenfelek,stb.
Persze variálni nehéz...mivel egy komoly küldihez sok mindent meg kell csinálni,hogy pl.legyen interaktiv,csinálhass dolgokat,mint pl.valaminek a megkeresése,azt se tudom,egyáltalán be lehet-e tenni olyasmit,ami a gémben nincs,vagy csak az használható,ami van.
De ha lehet is új dolgokat csinálni,az már eléggé nehéz,meglevő dolgokat "csak" le kell pakolni.Poénból meg fogom próbálni én is kinyitni az editort,csak nekem gond,hogy steames,aminek más az exe-je,lehet ezt nem is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest