- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
no,ez nagyon is igaz
én is végigtoltam már minden küldit x-szer,jórészt a neten,de ha szórakozásra vágyok úgy átlagban,nem ilyen kétesélyes dologra,mint a cod,stb,akkor tuti ezt kapom elő...igaz sajna,hogy a PvP része nem lett az igazi...de végülis coopnak találták ki.meghát most tulajdonképp ok,hogy nincs egy rendes vége videó...de attól még maga a játék teljes értékű,most egy dolgo,hogy nincs igazán befejezve.meghát végülis azért a story se vészes,ez egy remekül megkomponált világ,ez a lényeg.igaz persze itt-ott beletehettek volna változásokat,mint ami az elején meg is volt még,hogy az öreg TK Baha-t kinyiffantják,de nyilván az egyedüli szereplő,akivel történik valami...
bár ezen a képen azért némi furcsaság felfedezhető

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is végigtoltam már minden küldit x-szer,jórészt a neten,de ha szórakozásra vágyok úgy átlagban,nem ilyen kétesélyes dologra,mint a cod,stb,akkor tuti ezt kapom elő...igaz sajna,hogy a PvP része nem lett az igazi...de végülis coopnak találták ki.meghát most tulajdonképp ok,hogy nincs egy rendes vége videó...de attól még maga a játék teljes értékű,most egy dolgo,hogy nincs igazán befejezve.meghát végülis azért a story se vészes,ez egy remekül megkomponált világ,ez a lényeg.igaz persze itt-ott beletehettek volna változásokat,mint ami az elején meg is volt még,hogy az öreg TK Baha-t kinyiffantják,de nyilván az egyedüli szereplő,akivel történik valami...