Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
no,ez nagyon is igaz
én is végigtoltam már minden küldit x-szer,jórészt a neten,de ha szórakozásra vágyok úgy átlagban,nem ilyen kétesélyes dologra,mint a cod,stb,akkor tuti ezt kapom elő...igaz sajna,hogy a PvP része nem lett az igazi...de végülis coopnak találták ki.meghát most tulajdonképp ok,hogy nincs egy rendes vége videó...de attól még maga a játék teljes értékű,most egy dolgo,hogy nincs igazán befejezve.meghát végülis azért a story se vészes,ez egy remekül megkomponált világ,ez a lényeg.igaz persze itt-ott beletehettek volna változásokat,mint ami az elején meg is volt még,hogy az öreg TK Baha-t kinyiffantják,de nyilván az egyedüli szereplő,akivel történik valami...
bár ezen a képen azért némi furcsaság felfedezhető

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én is végigtoltam már minden küldit x-szer,jórészt a neten,de ha szórakozásra vágyok úgy átlagban,nem ilyen kétesélyes dologra,mint a cod,stb,akkor tuti ezt kapom elő...igaz sajna,hogy a PvP része nem lett az igazi...de végülis coopnak találták ki.meghát most tulajdonképp ok,hogy nincs egy rendes vége videó...de attól még maga a játék teljes értékű,most egy dolgo,hogy nincs igazán befejezve.meghát végülis azért a story se vészes,ez egy remekül megkomponált világ,ez a lényeg.igaz persze itt-ott beletehettek volna változásokat,mint ami az elején meg is volt még,hogy az öreg TK Baha-t kinyiffantják,de nyilván az egyedüli szereplő,akivel történik valami...