- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
1.a zombiszigetre az első kapunál átmenve tudsz teleportálni,onnan,ahol az automaták is vannak,nem kell hozzá eleve 15,hisz én még nem vagyok annyi,valamikor 6-7 környékén jártam már a szigeten...az első kapu előtt ugye lesz egy küldi,hogy fel kell robbantani a torlaszt,ez tökre a legelején van,és utána át is mehetsz,előtte csak ilyen ölj le 5 skagot,stb+postás küldi van,az első kapu az alaphelyet elhagyva balra fent van,ott lesz,odaát.
2.a dlc szerintem feltételezi a patchet,tedd fel...nekem is 4850-em van,és full jó minden.bár én steamen vettem,és eleve dlc-vel,ott neminstallos formában,hanem "készként" jön le minden játék,de semmi grafhiba nincs.pedig én full HD-ben nyomom...
3.na ezt nem tudom...de nekem patchelt,és vissza is jöttem...minden játékot mindenképp patchelten érdemes használni,amennyiben van rá...csak javithat.
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény 
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény