- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
JBL Boombox-nak milyen egyéb alternatívái vannak?
-
Greg-77
aktív tag
Sógoréknál már van, kíváncsi vagyok nálunk mikor lesz. Kicsit reszeltek rajta ezt azt. [link]
-
Greg-77
aktív tag
Tuti, hogy így van hisz a Harman csoport az övék. Bár én hallottam régebbi időkből házimozi szettet és hangprojektort is elég jól szólaltak meg. De így még könnyebb nekik jót csinálni. Persze fura, hogy a Sony mögött mennyi év van és a kisebb bt cuccaik jól is szólnak, de ebbe a party hangszóró kategóriában egy értékelhető darab sincs.
Adamsky: sajnos a yt videók nagy százaléka inkább ne is lenne amit nem Oluv's csinál nem sokat ér. -
Greg-77
aktív tag
Sikerült Auchanban. Nagyon más dimenzió! Eszméletlen mennyivel komolyabb az eddigiektől, minden műfajt ügyesen közvetít hangerő és minőség minden nagyon rendben van és amit a többi nem tud halkan is remekül teljesít. Még szeretném az SB 300-at meghallgatni mielőtt döntök. Az kompaktabb cucc, de úgy is azt veszem amelyiknek a hangja jobban tetszik.
-
Greg-77
aktív tag
Ma volt egy kis időm felkerekedtem és több helyre elmentem nyoma sincsen sehol JBL PB 100 vagy 300 nak. Nem baj ami van azt meghallgattam. Sony GTK XB60, XB90 ezek egyszerűen nem szólnak sehogy. Sony MHC V11, V42D na ezek már jobban szólnak egy fokkal itt már megjöttek a mélyek is, a mostani sláger zenékkel elboldogul, de pl Pink: Just Giv Me A Reason számától darabokra hullott a hangkép, nem szól sem jól sem szépen ami nem diumvisum zene. Valamint meghallgattam a SAL PAR 220BT ami az XB párosnál jobban teljesít és olcsóbban valami akcióban nem lenne rossz vétel. Amire kíváncsi lettem volna, de nem volt sehol az sem kitéve Samsung MX T50/T70 bár szerintem azok köröket vernek ezekre amiket ma hallottam.
-
Greg-77
aktív tag
Én is ezt az egyet találtam ami alternatíva lehet. Tudom, hogy nincsen akksi, de talán az nem is annyira fontos egy ekkora dögnél, meg amúgy is kell kraft ezeknek, amit egy akku már nem feltétlenül tud kiszolgálni. Azt olvastam PB 300 is jobban teljesít ha 230 van dugva, ami teljesen érthető (HK Onyx Studio-t hallgatva döbbentem mennyit számít ez). Sajnálatos, hogy ebbe a kategóriába itthon nem nagyon van sok lehetőség. Kint azért van Aiwa exos-9, Soundboks 2, 3, DiamondBoxx XXL stb.. Nem csak hifi és egyéb elektronika de sok más területen is érezni azért, hogy sajnos még ez a jó öreg balkán ahol élünk. Persze tudom én, hogy lehet rendelni kintről, de mennyivel jobb dolog lenne bemenni egy üzletbe és mindet szépen meghallgatni és ott dönteni.
-
Greg-77
aktív tag
Most nézegetek én is nagyobbacska bt hangfalakat, csodálkoztam, hogy sehol sincs már szinte PB 100 sem 300, van bármilyen szóba jöhető alternatívájuk ezeknek? Sony-kat hallgattam eléggé siralmas mind. Látom van LG, Samsung, Pioneer, Panasonic és Mac Audio, de ezeket nem nagyon lehet meghallgatni, sem teszt nincsen róluk. Mit tudtok ajánlani?
-
Greg-77
aktív tag
válasz
zsolt19900 #4987 üzenetére
Én ezeket is nézegettem és persze a médiába mind le van merülve! Sajnos nagy, nekem a charge 3 ig jó a méret!
Szab120: kösz az ajánlásokat! Óckodom is a JBL-ektől szerintem nagyon túlárazott és hypolt cuccok. Pont tegnap láttam sok oldalon Anker cuccokat ajánlani, lehet egy próbát megérne az is. -
Greg-77
aktív tag
válasz
szab120 #4973 üzenetére
Köszi a választ! Bevallom az Onyx studio 4-et hallgattam én is és annak tetszett a legjobban a hangja, attól kerestem az állam! De az nem egy hordozni való cucc, na meg az aksi. Kerestem én is XB-30-at, de már mindenhonnan eltűnt szinte. Ma megint voltam bent végig hallgattam több stílusban zenét, de most nekem az XB-40 jobban teljesített mint JBL-ek: Flip4, Charge 3. Sok műfajjal elég jól elboldogult, de ott van a dobozhang ami kihallani sajna. De a Charge 3 is minden volt csak kiegyenlített nem. Tudom ennyi pénzért kompromisszumot kell kötni, na meg a mérer stb.. ahhoz képest mind jól szól, csak kinek mi tetszik. Még nézelődök nem olyan sürgős dolog ez, hátha lesz valami akció az is segít dönteni.
-
Greg-77
aktív tag
Van egy JBL Flip 2 amit nagyon kedvelek tetszik a hangja a méretéhez képest jól szól! De szeretnék valami nagyobbat, jobb hanggal. Elmentem a médiába meghallgattam az itt sokat olvasott ajánlatot a Sony SRS-XB40-est, de nekem annyira nem jött be, kissé dobozhangot hallottam, bár tudom ott nem lehet rendesen kitesztelni, mert zaj van stb.. de hozzám közelebb áll a JBL Xtreme hangja azt is meghallgattam. Viszont az Xtreme és az XB-40 is elég nagyok, itthoni nagy Hifi mellé nem kell, nekem egy Charge 3 elég lenne méretben, viszont "csak" egy tízes különbség van a Charge 3 és az Xtreme között, akkor meg inkább az utóbbi kéne. Szóval Charge 3 méretben kéne valami alternatíva, mit tudtok ajánlani? Sok külföldi oldal az EU Boom 2 elég jónak tartja, de az a Flip 4 mérete, Denon Envaya is sok helyen jól szerepelt.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Krill77 #3800 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Én is ezt gondoltam, csak sajnos egyiket sem hallottam. Sokszor van úgy, hogy a márkát fizeti meg az ember nem pedig a tényleges jobb minőséget. Itthon van nekem egy flip 2, de az más kilalkítású ezért mélyekben nem túl jó, de amúgy szerintem jó hangja van. Akkor kipróbálom a flip 3-at!
-
Greg-77
aktív tag
Ha pontosan ugyan annyiba kerül (kb 12.000) a Tronsmart Element T6 mint a JBL Flip3, melyiket érdemesebb választani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged