- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
traktorgumi #3570 üzenetére
Win 7-et próbáltam összehozni a Xiaomi Mi Sport fülhallgatójával, de csak a párosítás sikerült, baszott hangot adni. Elvileg Intel Centrino Advanced-N 6205 minipci wifi+bluetooth kártya van a gépben. Kipróbáltam több drivert is, már amit sikerült telepiteni. Mikor kínlódtam ezzel, akkor azt olvastam, hogy win 8 felett már jobban működik a bluetooth hangszórás, de emiatt nem telepítettem másik vindózt, meg inkább nem is vettem külön bluetooth sticket, hogy még azzal se működjön.
Viszont ma ért ide a Geekbuyingtól a Tronsmart T6. Másodikán rendeltem. Egész jól szól, bár ennek is van alapzaja lejátszás közben. Egyedül, ami nem tetszik, hogy a henger alján lévő hangszórón nincs semmi védelem. Csak úgy ott van szabadon a membrán. A felső hangerőt szabályzó tekerő bizbasz jobban tetszett volna, ha nem körbeforog és megszólal, hogy legnagyobb hangerő, hanem megakad a leghalkabb és leghangosabb állásnál. Ja, persze ezt sem sikerült vindózzal megszólaltatni, csak vezetéken keresztül. Telefonnal, tablettel simán kapcsolódik és szól. Szinte teljesen feltöltött akkuval érkezett. Amúgy biztos jó, ha valaki ilyesmit szeretne, nem magamnak, hanem ajándékba vettem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest