Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy anomáliában.
Zenehallgatási szokásaim a következők:
Mobiltelefonról hallgatom Spotify-t, YT music-ot, álltalában otthoni soundbarról (Bluetooth) vagy autóban Blitzwolf vagy Xiaomi transzmitteren keresztül (Bluetooth) nagyon ritkán telefonról a hangszóróján.
A jelenség minden szolgáltatónál minden Bluetooth eszközön fennáll, hogy zene hallgatás közben egyszer csak 5-10 mp-re felhangosítja a zenét, majd vissza halkul alap hangszintre. Ezt kb. 2x egy zeneszámban.
Viszont direkt szoktam nézni, hogy ilyen semmi értesítés semmi hívás nem jön, amitől hangot kéne változtatnia, bár azt ilyenkor levenni szokta.
Azért emeltem ki a telefon hangszórót, mert amikor azon hallgatom, akkor nem csinálja ezt.
Szerintetek merre fele kéne elindulni a nyomozással?
Előre is köszönöm.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Az az igazság, hogy korábban már feltettem a kérdést, itt és másik topikban is (#11893)
Viszont, már a Xiaomi Mi Tv soundbar tulajdonosa vagyok (ajándékba kaptam), azért is kérdeztem mert a Tv nem akarja közvetíteni a jelet köszönhetően a kevés csatlakozási lehetőségnek, egyedül az optika megy, de távirányító nélkül a soundbaron nem lehet szabályozni a hangot csak a rajta lévő gombokkal.
Van valami tippetek, hogy lehetne ezekből HDMI ARC-t csinálni átalakítani?
Vagy jobban járok ha nem vesződök ezzel és veszek egy olyan soundbart ami távirányítós és több csatis.
Azért is itt kérdezem mert lehet tudtok tippet mondani mint csatlakozási opció.
Köszi! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Két hangprojektor között vacilálok, és nem tudom melyik lenne a jobb választás.
1. Xiaomi Mi Tv soundbar
2. Hisense HS214 2.1 CH Soundbar
A Xiaomiba 8 hangszóró van, a Hiesense-nél nem találtam ilyen adatot, viszont az 2.1-es hangzású.
Nem vagyok járatos a teljesítményekben, de a Hisense talán jobbnak tűnik.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SörcsaPH!
- Futás, futópályák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest