- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy anomáliában.
Zenehallgatási szokásaim a következők:
Mobiltelefonról hallgatom Spotify-t, YT music-ot, álltalában otthoni soundbarról (Bluetooth) vagy autóban Blitzwolf vagy Xiaomi transzmitteren keresztül (Bluetooth) nagyon ritkán telefonról a hangszóróján.
A jelenség minden szolgáltatónál minden Bluetooth eszközön fennáll, hogy zene hallgatás közben egyszer csak 5-10 mp-re felhangosítja a zenét, majd vissza halkul alap hangszintre. Ezt kb. 2x egy zeneszámban.
Viszont direkt szoktam nézni, hogy ilyen semmi értesítés semmi hívás nem jön, amitől hangot kéne változtatnia, bár azt ilyenkor levenni szokta.
Azért emeltem ki a telefon hangszórót, mert amikor azon hallgatom, akkor nem csinálja ezt.
Szerintetek merre fele kéne elindulni a nyomozással?
Előre is köszönöm. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Az az igazság, hogy korábban már feltettem a kérdést, itt és másik topikban is (#11893)
Viszont, már a Xiaomi Mi Tv soundbar tulajdonosa vagyok (ajándékba kaptam), azért is kérdeztem mert a Tv nem akarja közvetíteni a jelet köszönhetően a kevés csatlakozási lehetőségnek, egyedül az optika megy, de távirányító nélkül a soundbaron nem lehet szabályozni a hangot csak a rajta lévő gombokkal.
Van valami tippetek, hogy lehetne ezekből HDMI ARC-t csinálni átalakítani?
Vagy jobban járok ha nem vesződök ezzel és veszek egy olyan soundbart ami távirányítós és több csatis.
Azért is itt kérdezem mert lehet tudtok tippet mondani mint csatlakozási opció.
Köszi! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Két hangprojektor között vacilálok, és nem tudom melyik lenne a jobb választás.
1. Xiaomi Mi Tv soundbar
2. Hisense HS214 2.1 CH Soundbar
A Xiaomiba 8 hangszóró van, a Hiesense-nél nem találtam ilyen adatot, viszont az 2.1-es hangzású.
Nem vagyok járatos a teljesítményekben, de a Hisense talán jobbnak tűnik.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest