- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tomszli11 #14852 üzenetére
A leírtakból én arra következtetek, hogy a telefonnal lesz valami ...
A típus alapján én meglátogatnám a topic-ját, és ha nem tud senki sem segíteni, akkor csinálnék egy gyári visszaállítást.#14851 llwynog
" ... meg kellett EQ-zni hozzá, hogy jól is szóljon ... " - igen, az Anker / Soundcore cuccai sajnos (? - ez valakinek előny, másnak nyűg) ilyenek." ... így "set it and forget it" - én azért nem törölném az app-ot a helyedben. Elhelyezéstől függően ugyanis a mélyekbe nem árt belenyúlni. Legalábbis az én tapasztalatom ez.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tomszli11 #12462 üzenetére
" ... hogy lehetne ezekből HDMI ARC-t csinálni átalakítani?"
Leginkább sehogy. Ahhoz pedig, hogy a TV-ről vezérelni tudd a hangerőt a soundbar-on, nem kell HDMI (ARC), csak megfelelő kompatibilis eszköz. Őszinte leszek, nem tudom, hogy neked miért nem megy, ill. hogy ez normális-e, de szüleimnél egy tök tucat LG TV-re kötött, szintén meglehetősen alap LG soundbar optikával összekötve szépen működik (ha a TV-n állítjuk a hangerőt, akkor az soundbar-on is változik → szinkronban van). A soundbar távvezérlője kb. csak arra kell, hogy a kijelzőjét ki-be kapcsoljuk vagy a hangképét állítgassuk (nagy ritkán).
Szvsz. add el a francba. a Xiaomi-t ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Freemail
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest