- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #13443 üzenetére
144 dollár hol lenne drága?
Azért ha valóban annyival nagyobb lesz a teljesítménye akkor simán megéri a felárat.Az Anker nem olyan cég aki hazúdik/vetít. Már az is elég hardnak hangzik hogy szimplán 60 watt csak a mély hangokra megy el.
A Sony SRS XB23 CES árdédulája 150 dollár, de egy JBL FLip is ilyen árban megy. Szóval úgy ne írjuk már le a terméket hogy nem hallotuk a hangját.
Egy biztos ez már sokkal szebb mint a Motion Boom/és a hordozhatóság is jobb a vállpánt miatt.
Persze azért elsőnek meghallgatom majd hogy szerepel a teszteken, Alan és Oluv biztos csinál majd róla videót.Annyi biztos 80 watt és 2,4kg az anker meg nem a Trashmart márka hogy rá hazudja a teljesítményt.
Lehet olvasták a visszajelzést amit írtam, megkapta a vállpántot és a Tweetert.
A Wooferek méretéről viszont nem találtam információt. Lehet azon is nőveltek, így mélyebbre tud majd menni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #13443 üzenetére
Én meg egy kicsit attól tartok, hogy az Eu-ban nem is lesz. A Boom-ból ugyanis nem ez az első "upgraded edition". Ott van a Soundcore Select Pro, amit ide abszolút nem hoztak.
#13447 Gixxer88
Viccnek szántam. Sejtettem (nem tudtam), hogy van, mert azért a Soundcore-nál nem szoktak kamuzni, de azért nagyot néztem, mert túl sok eszköz ugye nincs, ami ezt tudná. Még az S22 Ultra 5G-ben is "csak" 5.2 van.Ár: ne legyünk telhetetlenek! Egy dolog eléggé biztos: jó ár/teljesítmény arányú cucc lesz.
ui: már van topic-ja.
... a 3. link alapján pedig a bevezető ár: ~150 Eur
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged