- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #18002 üzenetére
" ... minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik."
Ezt a konteót már én is felvezettem korábban, de ennek némiképp ellentmond, hogy az amazon-ról se lehet direktbe – vagyis drágábban – rendelni.
Az viszont kétségtelen tény, hogyvalamitill. inkább mindent (is), valakik nagyon elb***tak.
"Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele." – mi történik, ha beleugrasz? Ha, nem jön semmi, akkor visszakapod a pénzt. Persze más kérdés, ha "tegnapra kell" egy hangszóró, akkor szívás.#18003 Janaboy
"Annyi, hogy annyira erősek a mélyek ... " – kikapcsolt mély kiemeléssel is sok? Valahogy sejtettem. Végül is ez outdoor / party hangszóró.
Egyébként, hogy van? Van a mély kiemelés + EQ (hány sávos)? És, ha mindkettőt kikapcsolod, ill. a "végeken" lehúzod, az se segít? -
carl18
addikt
válasz
Richard! #18002 üzenetére
Hát én azért reménykedem hogy lesz ebből valami. Csak sokan már kaptak hangszórót early Bird áron európábol. Aztán oluv elsőnek azt írta nincs elég vevő az ő kuponján alig 100 vásárló volt talán.
Aztán volt a 150 eltűnt hangszóró ami szőrén szállán eltűnt. Utána még 175 tétel ami elmetileg ki lett szállítva.
Mert Olaf az is írta ez nagy veszteség az Earfunnak.
Most azóta sincs hír hol a 150 tétel ami eltűnt.
De most ott az új kupon ami 118 dollár az se sokkal több mint a 112 usd.
Azért Oluv felesége tölti fel a videókat ez alapján nem kell attól tartani hogy az Earfun le állítja a gyártást.
A kérdés a kínai gyárból konténer hajóval mennyi idő alatt jut amazon raktárba és onnan Magyarországra.plusz most ne ilyen 150 darabot hozzanak hanem 1500at.
úgy jut mindenkinek.
Amazon.de oldalon se elérhető az Uboom X így valóban lehet probléma.
Redditen azt írta az Earfun várjak türelmesen ha lesz készlet küldik.emailba azért nem írtam mert féltem az én rendelésem is törlik ha meg kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest