Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Rájöttem hogy kéne egy Bluetooth hangszóró amit tudok használni telefonnal, tablettal lakásban kertben ... És a tévéhez is tudom csatlakoztatni. Tesómnak a JBL Xtreme cucca volt már nálam egyszer az nagyon tetszett. Gondoltam veszek valami hasonlót és elkezdtem utána olvasni de annyi van, hogy nem lehet eligazodni közöttük. Van valami olyan ami nagyon ajánlott vétel ár/érték arányban a JBL mellett? Találtam 60ért 1 hónapos HK go+ play-t, Onyx studio 4et 45-ért, nézegettem blitzwolf-ot...stb. de csak bele zavarodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest