Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoogie
aktív tag
válasz
rezy89
üzenetére
Lényegében inkább kinti használatra lenne az eszköz, de természetesen bentre is használnánk összejövetelekre. Ha "elvadul a buli" akkor szóljon is.

Ismerősnek van JBL 300-a nem volt rossz hangzásban, illetve nemrégen meghallgattam egy JBL 1000-st, az is tud szólni, de valahogyan még sem győzött meg, főleg ennyi pénzért.
Illetve ami még fontos lenne, hogy megtaláljam azt ami hangzásban teret ad, lényegében kiegyensúlyozott hangot produkáljon, illetve akkumulátoros legyen. Tudom lehetetlen nincs, de, ha már kiadok 100x ezer Ft-ot akkor ne legyen csalódás. Későbbiekben lehetséges, hogy lenne párja is, szóval sztereó lenne jó igen, de egyelőre marad az 1 hangfalas megoldás.
ph_5.5
Nézegettem a Panasonicot is, de a nagyobb tesót, de szerintem elmegyek meghallgatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Warships
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest